Zavřít reklamu

PDF dokumenty umí úžasně zefektivnit práci. Je ale potřeba vědět, jak na ně. S těmi patřičnými aplikacemi je snadno ve svém telefonu otevřete, ale i v nich něco zvýrazníte, okomentujete, přidáte svůj podpis a klidně je nasdílíte kolegovi k další editaci. Nepotřebujete tedy ani tiskárnu, ani psací potřeby a už vůbec nemusíte hledat k jejich odeslání poštovní schránku. Těchto TOP 5 PDF editorů pro váš iPhone vám jednoznačně zefektivní práci. 

iLovePDF – PDF Editor & Scan (zdarma v App Store) 

Titul vyniká několika zásadními funkcemi. Umožňuje totiž kompresi, která zmenší příliš velké PDF tak, aby prošlo skrze e-mail. Nijak tím ale neovlivní samotnou kvalitu dokumentu. Vyjma tohoto však aplikace umí i obnovení ztracených souborů. Stačí k tomu použít nástroj pro převod formátu do sady Office a během pár sekund budete mít původní obsah k dispozici.

Aplikaci stáhnete zde

PDF Expert: PDF Editor, Reader (zdarma v App Store) 

Aplikace přenáší možnosti editace souborů PDF z počítače na váš iPhone nebo iPad. Zvýrazňuje ve vybrané barvě, přeřazuje stránky, poskytuje anotace, ale také samotnou editaci přítomného textu, a to především díky podpoře Apple Pencil (na podporovaném iPadu). Přítomna je i galerie stovek samolepek, nebo funkce Text to Speech.

Aplikaci stáhnete zde

Adobe Scan: Skener dok. Do PDF (zdarma v App Store) 

Jistě i vy si čas od času potřebujete udělat ve věcech pořádek. Pokud tedy hledáte způsob, jak rychle zdigitalizovat dokumenty, zápisky z porad, poznámky z přednášek, ale i recepty nebo seznamy úkolů, tak vám tento titul za pomoci jednoduchých funkcí poskytne maximální výsledek. Jeho hlavní přidanou hodnotou je OCR, tedy možnost převést data ze skenu tak, abyste je mohli dále editovat.

Aplikaci stáhnete zde

PDF Export – PDF Editor & Scan (zdarma v App Store) 

Jedná se o aplikaci, která je zaměřena především na konverzi dokumentů právě do formátů PDF. Nabízí nejen jejich skener a možnost slučování, ale nad ostatními tituly vyniká např. možností vložit jednotlivým stránkám vodoznak, nebo je dokonce uzamknout. Vyjma toho nechybí ani OCR, ani podepisování a samozřejmě ani anotace a další možná práce s textem.

Aplikaci stáhnete zde

GoodReader PDF Editor & Viewer (za 149 Kč v App Store) 

GoodReader je skutečným veteránem v App Store, protože je v něm už od roku 2009. Po celých 12 let se tak neustále zlepšuje a dostává jednu užitečnou funkci za druhou. Titul je tím dokonalou kombinací možností čtení dokumentů a správy souborů. Oproti ostatním vyniká zabezpečením, protože nabízí AES-256 šifrování na vojenské úrovni. Pokud o něho máte ale zájem, je třeba si k ceně titulu připočítat ještě 25 Kč měsíčně za nutné předplatné.

Aplikaci stáhnete zde

Dnes nejčtenější

.