Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Python 3

Programování je rok co rok stále více populárnější a dostupnější. Stažením aplikace Python 3 získáte parádní vývojářské prostředí, ve kterém se můžete velice snadno a rychle naučit programovat v programovacím jazyku Python, spoustu věcí si odzkoušet a posunout tak své znalosti kupředu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Recolla

Jestliže se považujete za milovníka starších fotografií, tak byste rozhodně neměli přehlédnout slevu na aplikaci Recolla. Její vývojáři totiž bedlivě analyzovali vůbec první fotografie, které pochází z 19. století, díky čemuž vyvinuli speciální filtry. Ty dokáží v okamžiku proměnit jakýkoliv snímek právě do této retro podoby.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

PhotoTangler Collage Maker

Jak již samotný název napovídá, aplikace PhotoTangler Collage Maker vám dokáže posloužit v momentech, kdy potřebujete vytvořit nejrůznější koláže. Tento nástroj dokáže skvělým způsobem vystřihnout určitou součást snímku, upravit řadu vlastností, spojit obrázky dohromady a podobně.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Safety Photo+Video Pro

Máte na svém iPadu či iPhone nějaké fotografie a videa, u kterých si rozhodně nepřejete, aby se k nim někdo dostal? Tento nástroj vám totiž umožní vytvořit zabezpečený sejf pro vaše vybrané soubory, který následně zabezpečíte za pomocí hesla. Pro jeho odemčení se následně musíte prokázat za pomocí Face/Touch ID či daným heslem.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

CampNight – Sleep Sounds

Pokud máte nějaké problémy s usínáním, zbystřete. V rámci dnešní akce je totiž k dostání aplikace CampNight – Sleep Sounds zcela zdarma. Tento nástroj vám poskytne rozsáhlou kolekci nejrůznějších příjemných zvuků, které vám se zmiňovaným usnutím dokáží skvěle pomoct. Zároveň samozřejmě nechybí ani časovač pro vypnutí, aby vám aplikace nehrála celou noc.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Ordesa – the interactive movie

Řadíte se mezi milovníky takzvaných interaktivních filmů, které působí jako velmi živé hry a nabízí parádní a nesmírně napínavý příběh? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Ordesa – the interactive movie. V této hře se ocitnete v roli dívky jménem Lise, která se po dvou letech vrací zpět k rodině. Její shledání s otcem je ale takřka ihned přerušeno tajuplnou entitou, což se vydáte prozkoumat. Hluboko v lese narazíte na prokletý dům a vaším úkolem bude odhalit veškerá jeho tajemství. Mějte ale na paměti, že všechna vaše rozhodnutí ovlivňují nadcházející vývoj příběhu.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

GZ Heart Rate & Stress Pro

Dnešní článek si završíme nesmírně zajímavou aplikací, která nese název GZ Heart Rate & Stress Pro. Tento nástroj totiž neustále monitoruje váš srdeční tep, úroveň saturace kyslíku v krvi a výši psychologického stresu, díky čemuž vám dokáže poskytnout nesmírně zajímavé analýzy. Program je primárně určen k použití s Apple Watch, ale poradí si i bez těchto hodinek, kdy se o měření tepu postará zadní fotoaparát.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.