Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

SnipNotes – Clever Notebook

Pokud hledáte nějaké alternativní a komplexnější řešení za nativní aplikaci Poznámky, rozhodně byste neměli přehlédnout dnešní slevu na program SnipNotes – Clever Notebook. Tento nástroj se dokáže v okamžiku stát parťákem například studentů, jelikož se jedná o takový chytrý digitální sešit. Poznámky si samozřejmě můžete zapisovat spolu s formátováním a použitím obrázků a výhodou je, že díky synchronizaci se k vašim datům dostanete kdykoliv.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Pro Paint – Filter, Image and Photo Editor

Jestliže hledáte nějaký skutečně propracovaný, jednoduchý a levný program pro úpravu vašich fotografií, zbystřete. Dnes se totiž v akci objevila velice oblíbená aplikace Pro Paint – Filter, Image and Photo Editor, která si dokáže poradit takřka s čímkoliv. Součástí je samozřejmě více než 50 filtrů, řada skvělých nástrojů, podpora vrstev a podobně.

  • Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

Server Ranger 2

Profesionální aplikace Server Ranger 2 je primárně určena pro nejrůznější administrátory. Jedná se o skvělé a komplexní řešení, které dokáže nepřetržitě monitorovat vaše servery a webové stránky. Pokud by navíc nastal nějaký problém, dokáže vám poslat automatické upozornění skrze e-mail či SMS.

  • Původní cena: 2 490 Kč (1 790 Kč)

Compress Any Video Pro

Jak již samotný název napovídá, aplikace Compress Any Video Pro slouží pro kompresi vašich videí. Tento nástroj si dokonce dokáže poradit s kompresí hned několika videí najednou, kdy znatelně sníží jejich velikost. Samozřejmá je poté podpora všech nejpoužívanějších formátů.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Kerbal Space Program

Hledáte nějakou strategickou, oddechovou hru, která by vás dokázala parádně zabavit? V takovém případě byste se měli přinejmenším podívat na titul Kerbal Space Program. V této hře budete ovládat mimozemskou rasu, kteří jsou známí pod jménem Kerbelové, kdy povedete jejich vesmírný program. Vaším úkolem bude s pomocí vesmírných raket, realistické aerodynamiky a fyzice překonat různé výzvy a podívat se na ostatní planety.

  • Původní cena: 39,99 € (9,99 €)

Dnes nejčtenější

.