Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nikdo by si ani nepomyslel, že nákup softwarových licencí od Microsoftu může být levnou záležitostí. Ať jste kdokoliv, Windows a Office můžeme označit za poměrně drahé programy – tedy pokud nevíte, kde nakoupit zmiňované OEM licence. A přesně tyto licence jsou nyní k dostání s luxusní slevou. Aktuálně nabízíme Windows 10 Pro, Office 2019 Professional a řadu dalších produktů od Microsoftu za přijatelnou férovou cenu. Pokud se tedy díváte po operačním systému pro nově postavený počítač, nebo jen chcete aktualizovat dosavadní verze Officu, naše nabídka vám poskytne parádní řešení.

Cenová nabídka, kterou se chlubí Godeal24.com, je již tak sama o sobě bezkonkurenční. Nově ale můžete ušetřit až 62 procent, a to z cen, které jsou už tak podstatně nízké. Pro příklad si můžeme uvést licenci pro operační systém Windows 10, která vyjde na pouhých 7 €. Na co tedy ještě čekáte? Stačí vám si pouze vybrat danou nabídku, v košíku zadat příslušný slevový kód a máte hotovo.

Godeal24.com
Náš čas je limitovaný. Nyní však máte skvělou příležitost získat parádní produkty.

Levnější nabídka pro Windows 10 tady ještě nebyla

Jestliže se chystáte si koupit novou verzi operačního systému Windows 10, zbystřete. Nyní totiž máte skvělou příležitost u obchodu Godeal24.com, kde můžete ušetřit rovnou celých 50 procent. Jednoduše vám k tomu stačí při platbě zadat slevový kód ve znění SGO50.

Office 2016/2019 s parádní slevou

Co když byste ale potřebovali patřičnou pomoc v případě kancelářské práce? Také v tomto případě vám dokáže obchod Godeal24.com, kde na nákupu balíčku Microsoft Office 2016 nebo 2019 můžete ušetřit 62 procent. V tomto případě vám při platbě stačí zadat kód SGO62.

Microsoft Office and Windows

Potřebujete něco jiného?

Co když ale potřebujete licenci na jiný produkt od Microsoftu? Nezoufejte, i v tomto směru jde Godeals24.com svým zákazníkům naproti. Při zadání slevového kódu SGO55 totiž získáte 55% slevu na nákup níže vypsaných produktů, díky čemuž můžete opět ušetřit nemalý finanční obnos.

O obchodě Godeal24.com

Godeal24.com je globálním internetovým obchodem, který se zaměřuje na prodej her a licenčních klíčů. Firma se nadále pyšní rozmanitou klientelou z celého světa, bezkonkurenčními cenami a svým zákazníkům navíc poskytuje nepřetržitou podporu, jenž běží 24/7. Při nákupu z tohoto obchodu si můžete být 100% jistí, že obchodujete s prověřeným obchodem a dostáváte plně funkční produkt.

Pří nákupu nebo po něm nás můžete prakticky kdykoliv kontaktovat. Jednoduše vám stačí zaslat email na naši adresu service@godeals24.com, na který vám odpoví naše zákaznická podpora a postará se o to, aby vaše objednávka proběhla bez sebemenšího problému.


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent. 

Dnes nejčtenější

.