Zavřít reklamu

Víkend je konečně tady. Pokud vás aktuální počasí neláká k žádným venkovním aktivitám a rozhodli jste se konec týdne strávit raději v klidu a teple domova, můžete si sobotu i neděli zpříjemnit nějakým zajímavým filmem. V dnešním článku vám přinášíme přehled titulů, které si z iTunes můžete stáhnout za výhodnější cenu. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Rambo: Poslední krev

John Rambo se konečně navrací domů. Život plný nelítostných soubojů a zabíjení vyměnil za poklidný pobyt na vzdáleném ranči v Arizoně, kde dokonce také nachází pár blízkých lidí. Mírumilovný život ale vezme za své ve chvíli, kdy se dcera jednoho z jeho blízkých přátel ocitá v nebezpečí poté, co byla unesena mexickou mafií. Snímek Rambo: Poslední krev určitě zaujme všechny příznivce této kultovní série a fanoušky legendárního Sylvestera Stalloneho.

  • 39,- vypůjčení, 179,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Zlomené město

Billy je bývalý policista. Jeho sbor byl na něj kdysi hrdý, když byl ale na jeho vlastní sestře spáchán nejtěžší zločin, rozhodl se Billy vzít spravedlnost do vlastních rukou, obejít zákon a sám pachatele potrestat nejvyšším trestem. Obvinění z vraždy se díky vlivnému kamarádovi vyhne a jediným následkem jeho neuváženého činu je vyhazov od policie. Billy se nepříliš úspěšně snaží prosadit jako soukromý detektiv. Jednoho dne ale přijde od starosty nabídka, která se neodmítá, a Billy netuší, že jejím přijetím strká hlavu do oprátky.

  • 39,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština

Exists

Znáte Bigfoota? A věříte na něj? Brian (Chris Osborn), jeho bratr Matt (Samuel Davis) a Mattova přítelkyně Dora (Dora Madison Burge) se spolu s dvojicí dalších přátel vydávají do hlubin divoké přírody jižního Texasu, kde si na strýčkově chatě chtějí užít divoký víkend. Brian má ale ještě další plány – zachytit na kameru záhadnou bytost, která jejich strýčka vyděsila natolik, že se na chatu již nevrací.

  • 39,- vypůjčení
  • Angličtina

Gunman: Muž na odstřel

Ve filmu Gunman: Muž na odstřel hraje Sean Penn Jima Terriera – bývalého žoldáka a zabijáka, který chce svou temnou minulost zanechat už jednou provždy za sebou a usadit se se svou dávnou láskou. Nebude to ale nic jednoduchého – tajné služby ho totiž nenechají jen tak odejít. Jimovi nezbyde nic jiného, než se svým bývalým chlebodárcům postavit, aby mohl začít opět s čistým štítem. Pro svůj nový život je Jim ochoten udělat téměř cokoliv, jeho protivníci se ale také nehodlají jen tak vzdát.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Dnes nejčtenější

.