Zavřít reklamu

Jak jistě víte, tak sociální sítě už dávno neslouží jen pro spojování lidí. Jedná se především o inzertní plochy, které sociální sítě (nejčastěji ty od Facebooku) prodávají svým inzerentům. Sociální sítě, stejně jako například náš web, díky reklamám žijí a mohou fungovat. Čas od času se však na Facebooku objeví taková reklama, která se vám začne zobrazovat neustále dokola a láká vás na nějaký webinář či třeba zakoupení produktu či služby. Velmi často je taková reklama spojena s otravným videem, ve kterém vám někdo vysvětluje, tak přesně jeho služba funguje, a jak díky ní můžete vydělat triliony korun. Pojďme se společně podívat na to, jak lze na Macu na Facebooku reklamy od určitých inzerentů skrýt.

Jak na Facebooku skrýt reklamy od určitého inzerenta

V případě, že chcete na Macu na Facebooku skrýt reklamy od určitého inzerenta, tak je postup velmi jednoduchý. Prvně je samozřejmě nutné, abyste reklamu na zdi našli, a poté postupujte následovně:

  • V pravé horní části reklamy klepněte na ikonu tří teček.
  • Jakmile tak učiníte, tak se zobrazí menu.
  • V tomto zobrazeném menu je nutné klepnout na možnost Proč se mi tato reklama zobrazuje?
  • Zobrazí se malé okno o tom, proč se tahle reklama zobrazuje právě vám.
  • V tomto okně stačí, abyste se kurzorem přesunuli do spodní kategorie Co můžete udělat.
  • Zde stačí v řádku Skrýt všechny reklamy od tohoto inzerenta klepnout na Skrýt.
  • Poté můžete okno pomocí křížku vpravo nahoře zavřít.

Obecně platí, že čím více věnujete určité reklamě pozornost (například ji necháte puštěnou na YouTube, tak tím více se vám bude zobrazovat. V tomto případě ale samozřejmě platí co je moc, to je příliš. Osobně jsem na tyto až vlezlé reklamy opravdu alergický, zvláště kvůli tomu, že se v 99 % případů jedná o podvody (čest výjimkám). Pokud i vy někdy na podobnou reklamu narazíte, tak už konečně víte, jak se ji můžete navždy zbavit.

Dnes nejčtenější

.