Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Emoly – Personal Mood Tracker

Vaše nálada je pro každodenní život často velice klíčová. Aplikace Emoly – Personal Mood Tracker se dá označit za takový mikro-deník, který slouží k zapisování vaší aktuální náaldy. Takto můžete vidět, jak jste se například měli před týdnem a na základě statistik si můžete říct, že jste se v některým případě například úplně zbytečně nechali vystresovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Zen Habits by Leo Babauta

S pomocí aplikace Zen Habits by Leo Babauta můžete velice snadno a rychle nalézt klid v každodenním stresu. Tento nástroj totiž obsahuje spoustu perfektních článků a textů, které vás přivedou na lepší myšlenky a dodají vám chuť do života. Pokud vám tedy schází například motivace, měli byste se na tuto aplikace přinejmenším podívat.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Ray Watermark

Pokud častokrát fotíte různé snímky a následně je sdílíte, možná by se vám mohla hodit aplikace Ray Watermark. Jak už vám může být ze samotného názvu jasné, tento nástroj dokáže do fotky přidat vodoznak. Tohle ale není všechno. S pomocí Ray Watermark totiž můžete přidat textový či obrázkový vodoznak, nebo můžete rovnou vygenerovat QR kód.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Phoenix: Cinemagraph Editor

Jestliže hledáte nějakou spolehlivou aplikaci, která by vám dokázala jednoduše, a přesto kvalitně dodat takzvaný motionless efekt vašim fotkám a videím, pak je tady Phoenix: Cinemagraph Editor přímo pro vás. Jak aplikace funguje a co vše nabízí si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Emoji Camera – unique filters

Aplikace Emoji Camera – unique filters přinese speciálně v současné situaci zábavu do každé domácnosti. Tento nástroj totiž nabízí řadu emotikon a filtrů, čímž dokáže perfektně ozdobit vaše fotografie. Jednoduše vám stačí vybrat snímek z galerie, zvolit emotikon a následně jej aplikovat na samotnou fotografii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Isle of Skye

Ve hře Isle of Skye se proti sobě utká pět klanů, přičemž vaším cílem pochopitelně je, aby ten váš dokázal přežít a vybudovat si co možná největší teritorium. Vaším úkolem bude správně nastavovat ceny u různých surovin, bude pro vás velice důležité správné obchodování a za zmínku stojí, že každá hra je zcela odlišná.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

holedown

Ve hře holedown bude vaším úkolem se prokopat co nejhlouběji pod povrch Země. Toho dosáhnete pomocí speciálních střel, u kterých je ale problém, že je máte k dispozici v omezeném počtu. Z tohoto důvodu budete muset zvolit ta správná vylepšení, díky čemuž se dokážete dostat podstatně hlouběji.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.