Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Podzimní Black Friday na Alze je již pár dní tu a s ním i spousta lákavých slev. A jelikož ceny padly i u některých Apple produktů, byla by škoda, kdybychom vám o nich neřekli. Pojďme se tedy společně podívat na výběr toho nejlepšího, co v rámci Black Friday na Alza.cz od Applu seženete. 

iPhone XR

Jednou z nejzajímavějších slev Black Friday na Alza je bezesporu ta na iPhone XR. Jeho cena totiž padla o slušné 2 tisíce korun ze 17 990 korun na 15 990 korun, díky čemuž se stal pro mnohé opět o poznání lákavějším. A aby taky ne. Za tuto cenu totiž dostanete skutečně skvělý telefon, u kterého si budete ještě dlouhé roky vychvalovat jeho vynikající výdrž baterie, kvalitní fotoaparát, líbivý design či brutální výkon. Tento model byl sice představen již před rokem, stále se však řadí mezi naprostou špičku mezi smartphony, díky čemuž je mezi jablíčkáři skutečně velmi oblíbený. Za 15 990 korun tedy rozhodně dobrá koupě, která zkrátka radost udělá. 

HomePod

Chytrý reproduktor HomePod je mezi uživateli oblíbený především díky svému vynikajícímu zvuku, kterým mnohé konkurenční reproduktory ve stejné cenové kategorii překonává. Zamrzí u něj sice absence Bluetoothu, avšak potěší to, že jej můžete využívat jako domácí centrálu pro ovládání HomeKitu a tedy de facto skrze něj posunout vaší inteligentní domácnost na novou úroveň. Milovníky Siri pak potěší, že právě ta je jednou z jeho nejdůležitějších součástí a vy jí můžete využívat víceméně stejně jako na iPhonu. Zkrátka stačí vyslovit příkaz a voilà, jablečná asistentka jej bez odmlouvání splní. Cena HomePodu v České republice pozvolna klesá od chvíle, kdy jej někteří prodejci zařadili do své nabídky. V uplynulých měsících se však držela víceméně stabilně na devíti tisících korunách, což není zrovna málo. Díky Black Friday jej můžete koupit jen za 8 190 korun, což je mimochodem o 29 % nižší cena, než na které tu HomePod začínal.

Řemínky k Apple Watch

Pro některé majitele Apple Watch je možnost snadné výměny řemínků jednou z věcí, kvůli které se pro využívání těchto smartwatch rozhodli. Ať už se jedná o jablíčkáře bazírující na perfektně sladěném outfitu či na využívání určitých typů řemínků pro určité aktivity, každý z nich bleskurychlé výměny řemínků ocení. Kromě toho by je pak mohl potěšit i fakt, že na Alze padly u některých originálních řemínků ceny na velmi zajímavou úroveň. Například klasický silikonový vyjde nyní jen na 1190 korun namísto obvyklých 1390 korun a totéž platí i u nylonové sportovní smyčky. Zkrátka je z čeho vybírat – tím spíš, když jsou ceny skutečně příznivé.

Originální kryty pro iPhone

Originální kryty na iPhone nejsou rozhodně levnou záležitostí a to jak v silikonové, tak kožené variantě. I na ty však Alza ve svém Black Friday pamatovala a některé z nich nabízí se slevou. Vybírat můžete jak z pár klasických, tak i z krytů typu Folio, které mají uzavíratelnou přední stranu, díky čemuž skvěle chrání displej iPhonu. U všech modelů se přitom můžete spolehnout na prémiovou kvalitu podpořenou krásným minimalistickým designem, který dodá vašemu iPhonu ten správný šmrnc. Ceny krytů padly o 14 % až 47 %.

Lightning adaptér pro iPhone

Mysleli jste si, že lze přes Lightning k iPhonu připojit jen nabíječka, maximálně sluchátka? Chyba lávky! Existuje velké množství adaptérů, díky kterém lze iPhone využít mnoha zajímavými způsoby. Jeden z nich se nyní dostal do zajímavé slevy, když jeho cena padla na 1190 korun z 1390 korun. Nabízí konkrétně další Lightning port doplněný HDMI portem pro připojení například k televizi či monitoru.

V Black Friday nabídce Alzy je toho samozřejmě daleko víc – ať už z hlediska Apple produktů, tak i produktů ostatních – a je jen na vás, co si pro sebe rozhodnete ulovit. S nákupy však rozhodně příliš dlouho neotálejte, jelikož se produkty vyprodávají rychlostí blesku.

Dnes nejčtenější

.