Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Dr. Panda & Toto’s Treehouse

Tato hra je pro ty nejmenší z nás. Pokud máte doma děti a chcete je zabavit iPhonem nebo iPadem, tak sáhněte po téhle roztomilé želvičce. Bude si chtít s vaším dítětem hrát, a třeba si společně i něco hezkého zahrají.

Week Calendar Widget Pro

Mějte ty nejdůležitější události z následujícího týdne na zamčené obrazovce vašeho zařízení. S tímto widgetem toho rozhodně uvidíte na jednom místě více než s tím od Applu. Zaleží na vás, zdali dáte přednost 24 hodinovému přehledu či rovnou celému týdnu.

Reminders Widget

Bez připomínek si nedokážete představit váš den? Tenhle widget vám umožní mít všechny vaše úkoly hezky při ruce a plnit je dle vašich preferencí. Navíc také umožňuje tvorbu nových, a to rovnou ze zamčené obrazovky. Ušetříte trochu času.

Remote Drive & File Browser

Dostat se k datům z vašeho Macu na iPadu či iPhonu nebude jednoduší. Aplikace pro vzdálený disk a dokumenty vám usnadní spoustu práce a přesouvání souborů. Stačí být připojený na Wifi správa obsahu může začít.

MyTracks.

Historie polohy se určitě hodí každému, kdo hledá ta správná místa. Může to být třeba běžecká trasa, místo na rybaření nebo dokonce dokonalé místo k foceni. MyTracks. Zaznamená polohu, a tak už se nestane, že byste vaše oblíbená místa nenašli.

Train Conductor

Pojďte si vyzkoušet jaké to je to dostat vlak z bodu A do B. Jeví se to jako brnkačka? Možná. Ale než se vydáte na dráhu, měli byste potrénovat prsty. Tohle totiž nebude jen tak obyčejná dráha a vlaků nebude málo. Protáhněte si prsty a vzhůru do toho.

Find My Bluetooth Earbuds

Někdy se prostě může stát, že ztratíte své bluetooth sluchátka, a co potom? Hledat je v trávě není úplně jednoduché, pokud si nejste na sto procent jistí. Proto tu je tato aplikace, která vám je pomůže najít podle síly signálu.

Dnes nejčtenější

.