Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Léto klepe na dveře, což znamená, že by se měl konec školního roku oslavit v pořádném stylu. Jedna etapa končí a další brzy začne. Proč ale čekat až na poslední školní den? Co takhle si udělat radost sobě či svým blízkým, kteří jsou ještě školou povinní, již nyní? Na iWantu teď běží 20% slevy pro všechny, kdo holdují ve velkém hudbě, ale na své si přijdou i ti, kteří chtějí odlišit své Apple zařízení.

iWant sleva

Sportujete, ale sluchátka od Applu vám nedrží v uších? JBL Free X jsou bezdrátová sportovní, špuntová sluchátka, která určitě z uší nevypadnou. Poslouchejte svou hudbu i když běžíte, a to bez drátů. S 20% slevou za 2 712 Kč(ušetříte 678 Kč). Ještě jste se nevzdali 3,5 mm jacku? Nevadí. Beats urBeats3 jsou jako stvořená pro vás. Mají jacka a plochý kabel se vám v kapse už nikdy nezamotá, takže se nemusíte strachovat. Nyní zaskvělých 1 352 Kč (ušetříte 338 Kč)

Je rock vaším tělem i duší? Se sluchátky Marshall Monitor Bluetooth s retro nádechem můžete svou rockovou hudbu poslouchat, a to jako byste přímo byli na koncertě. Zážitek pak umocňuje bezdrátový poslech s kodekem APTX, takže brzy už nebudete chtít nic jiného. To všechno za 3 120 Kč (ušetříte 780 Kč).

Nikdo netráví čas jenom doma. S Bose SoundLink Revolve můžete svou hudbu přenést ven, a to nejen pro sebe, ale i vaše okolí. Reproduktor disponuje úžasným 360stupňovým zvukem, takže nikdo nebude ochuzen o kvalitní audio zážitek. A nemusíte se bát ani deště. Společnou zábavu si užijete za 4 232 Kč (ušetříte 1 058 Kč)

Akce běží do konce tohoto měsíce. Nabídka je široká a můžete vybírat z kompletního seznamu produktů nejen značek Beats, JBL, UNIQ, Karl Lagerfeld, Herschel, Marshall a Bose, který nalezete zde na stránkách iWant. Nezapomeňte při nákupu v košíku zadat slevový kód vysvedceni20.

do-textu

Dnes nejčtenější

.