Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

4th Grade Math Testing Prep

Pomocná ruka pro každé dítě, která zaručeně zvýší jejich znalost matematiky. To je 4th Grade Math Testing Prep, kde budete schopni pracovat prostřednictvím testovacích otázek týkajících se témat na úrovni 4. ročníku, včetně algebry, úhlů, kritického myšlení, pořadí operací a slovních úloh. Výsledky testů odhalí, kde má vaše ratolest mezery a kde naopak „válí“.

[appbox appstore id420293260 oldprice=“79Kč“]

Thankful for – Gratitude Diary

Thankful je skvělá aplikace na zlepšení vaší nálady, což je základ každého dne. Nabízí širokou škálu věcí, které vám vykouzlí úsměv na tváři. Stačí nastavit denní čas a „appka“ nikdy nezapomene. Každá zpráva může být sdílena prostřednictvím vaší oblíbené sociální sítě.

[appbox appstore id994958001 oldprice=“49Kč“]

Tadaa SLR

Tadaa SLR je skvělý editor fotografií pro váš iPhone, který zahrnuje několik výkonných funkcí, které potěší i ty nejzkušenější. Po pořízení snímku můžete na objekt ručně aplikovat masku nebo jej nechat automaticky rozpoznat. Úroveň posuvu, světelnost, lesk a rozsah efektu rozostření lze kdykoli nastavit pomocí posuvníků.

[appbox appstore id724662909 oldprice=“129Kč“]

Mister Battery

Mister Battery vám pomůže vypočítat každý detail nabíjení vašeho zařízení. S různými nabíječkami a nabíjecími kabely se rychlost nabíjení přístroje velmi liší. S jeho pomocí naleznete tu nejlepší kombinaci pro dobíjení „šťávy“.

[appbox appstore id1456081350 oldprice=“25Kč“]

CALC Swift

Přestaňte plýtvat čas při řešení matematických příkladů. CALC je inteligentní multifunkční vědecká kalkulačka, která pracuje s matematikou jako s uměním. Má vestavěný časovač, díky kterému už nebudete muset přecházet do další aplikace. Nabízí spoustu dalších funkcí, které musíte vyzkoušet!

[appbox appstore id878851717 oldprice=“49Kč“]

Phot – instant film quick cam

Phot Cam je aplikace pro úpravu fotografií pomocí kamerových filtrů. Nabízí klasická umělecká díla, přidává kreativní myšlenky a dovede z naprosto obyčejných snímků vykouzlit něco neskutečného. K dispozici máte samolepky několika motivů, rámečky, text nebo titulek.

[appbox appstore id1309129078 oldprice=“25Kč“]

Monster Stunts

Senzační „monster truck“ závodní hra, která přináší spoustu zábavy. Řiďte pořádný kus auta tak rychle, jak to jen dovedete. Cestou získejte několik odměn, díky kterým později odemknete lepší a lepší „káry“. K dispozici je 70 úrovní, které neustále přibývají. Stahujte a vyhrávejte!

[appbox appstore id767248393 oldprice=“49Kč“]

iPhone

Dnes nejčtenější

.