Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Planit Live: Travel Companion

Milujete focení a záleží vám na tom, abyste vždy měli dobré světlo? Nejsou vám cizí termíny jako „golden hour“ nebo „blue hour“? S aplikací Planit Live: Travel Companion budete vždy vědět, jaké jsou světelné podmínky pro ty nejlepší fotky.

[appbox appstore id1455712879]

MackFit

Aplikace MackFit nabízí téměř vše, co potřebujete ke zdravému životnímu stylu – cvičební plány takřka na míru, jídelníčky, řádnou dávku motivace, ale také místo, kde se můžete setkávat s ostatními uživateli a vyměňovat si zkušenosti.

[appbox appstore id1454051157]

Clean Master – Cleaner Apps

Clean Master vám pomůže zbavit se duplicitních nebo podobně vypadajících fotografií, videí, ale také duplicitních kontaktů či nepotřebných záloh. Dopřejte svému iOS zařízení jarní očistu.

[appbox appstore id1452301483]

Color Piano: Music Tiles Game

Přejete si hrát na piáno, ale žádné doma nemáte? Vyzkoušejte Color Piano: Music Tiles Game. Stačí klepnutím na dlaždice co nejpřesněji přehrát danou melodii. Své úspěchy můžete sdílet s přáteli.

[appbox appstore id1453974047]

Run Race 3D

Běhání, běhání, běhání a skákání – to je to, oč ve hře Run Race 3D jde. Skákejte ze stěny na stěnu, šplhejte po provazech, běhejte a hlavně se nikdy nezastavujte.

[appbox appstore id1456492106]

Rescue Plan – Flight Control

Vaším úkolem ve hře Rescue Plan – Flight Control bude zachránit každé z letadel a spolehlivě zajistit jeho bezpečné přistání, a to dříve, než jedno narazí do druhého. Zvládnete to?

[appbox appstore id1453172718]

iPHone in hand unsplash fb

 

Dnes nejčtenější

.