Zavřít reklamu

Již začátkem tohoto roku byla oznámena hra The Stillness of the Wind od studia Fellow Traveller. Avšak mluvilo se pouze o PC verzi, což se dnešním dnem mění. Hra vyjde také na Nintendo Switch a především iOS. O Android verzi zatím nic nevíme. Po zhlédnutí traileru nám jistě dáte za pravdu, že se jedná o skvělou záležitost hlavně pro iPad.

Titul sází především na příběh, který bude jeho hlavním hnacím motorem. Hrát budete za Talmu, která je farmářkou a chová kozy. Ty jsou její jedinou společností, jinak je Talma velmi osamělá. Postupně budete prozkoumávat a odhalovat její život a vyzkoušíte meditaci, zakusíte i ztrátu a mnoho dalšího.

Vy budete rozhodovat, jak tato stará farmářka stráví své poslední dny. Potkáte například i obchodníka, který ji doručí dopisy od její rodiny, která žije ve městě. Hra působí velmi zajímavě svou barevnou paletou a celkově grafickým pojetím, jak můžete vidět v traileru na konci článku.

Hráči na PC, Nintendu Switch i iOS zařízení se dočkají už příští týden, konkrétně 7. února. Na iPhony a iPady bude stát 129 korun, na Switch a PC 12.99 $. Velmi zajímavé bude srovnání verze pro Switch a iOS, protože aktuální výkon jablečných zařízení se konzoli od Nintenda může bez problému vyrovnat. Také vás hra zaujala a vyzkoušíte ji?

the stillnes of the wind fb

Dnes nejčtenější

.