Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Simple Password Keeper

Pokud hledáte to správné místo pro spolehlivé a bezpečné uložení svých hesel – už nemusíte. Aplikace Simple Password Keeper vám umožní zadat všechny potřebné přihlašovací údaje a spolehlivě je zabezpečit za pomoci Touch ID.

[appbox appstore id1326895566 oldprice=“29Kč“]

Star Rover – Stargazing Guide

Milujete noc a hvězdnou oblohu? Aplikace Star Rover – Stargazing Guide vám atraktivní formou poskytne všechny informace, týkající se toho, co vám právě teď odehrává nad hlavou.

[appbox appstore id386628906 oldprice=“59Kč“]

PDF Max Pro

Aplikace PDF Max Pro slouží ke čtení, anotacím a podepisování PDF dokumentů přímo na obrazovce vašeho iPhonu či iPadu. Umožňuje zvýrazňování, ruční psaní, vkládání textu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id552664144 oldprice=“109Kč“]

Device System Services

Aplikace Device System Services nabízí podrobný a přesný přehled o stavu vašeho hardwaru a všech součástí vašeho iOS zařízení, počínaje modelem, přes rozměry až po informace o baterii.

[appbox appstore id1126227676 oldprice=“29Kč“]

iLax – Document and Video Manager

S aplikací iLax můžete snadno prohlížet i spravovat nejenom dokumenty nejrůznějších formátů, ale také komprimovat a dekomprimovat soubory a složky, přehrávat videa nebo využít vestavěného webového prohlížeče.

[appbox appstore id539916247 oldprice=“59Kč“]

Magnus Kingdom of Chess

Chcete svého potomka, mladšího sourozence nebo klidně i sebe sami uvést zábavnou formou do vzrušujícího světa královské hry – šachu? Pak je Magnus Kingdom of Chess pro vás tou pravou volbou.

[appbox appstore id1348301017 oldprice=“179Kč“]

CMYK

CMYK je arkádová puzzle hra, v níž jde jen o jedno jediné: dosáhnout co nejvyššího skóre. Hra si zcela nepokrytě bere inspiraci z klasických devadesátkových her.

[appbox appstore id1124547330 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps fb

Dnes nejčtenější

.