Zavřít reklamu

Přestože se může mnohým z nás zdát, že jsme si první čokoládku z adventního kalendáře vylupovali teprve včera, při pohledu do kalendáře je zcela jasné, že tomu tak není. Od Vánoc nás totiž dělí posledních 12 dní, které se ponesou převážně v duchu příprav. Někteří z vás však možná nechali výběr dárků na poslední chvíli a ten pravý vánoční stres s nimi spojený pro ně proto začíná až v těchto dnech. Přesně pro ty z vás jsme si přichystali další díl našeho dárkového rádce, ve kterém se vás pokusíme pár předměty inspirovat.

1. Kryty Karl Lagerfeld

Kryty Karl Lagerfeld potěší každého majitele jablečného zařízení, který je zároveň znalcem a milovníkem módy. iPouzdro je nabízí ve stylovém provedení pro řadu různých modelů iPhonů, přičemž si na své přijde určitě každý. Je libo autogram mistra módy, nebo roztomilá, originální postavička? V nabídce jsou jak klasické plastové či silikonové kryty na zadní část iPhonu, tak i zavírací či zasouvací pouzdra ze syntetické kůže.

2. Originální USB flash disky Tribe

USB flash disk je dnes snad pro každého naprosto nepostradaleným společníkem. To, že tyto disky často využíváme ve škole či v práci, ale nemusí nutně znamenat, že by toto příslušenství mělo být nudné a fádní – naopak. iPouzdro nabízí širokou škálu vysoce kvalitních USB flash disků Tribe, nesoucích podobu oblíbených akčních, komiksových a jiných postav. Ať už jste fanoušek Hvězdných válek, Hry o trůny nebo marvelovského vesmíru, zde si přijdete na své.

3. Příslušenství pro bezdrátové nabíjení

Zdá se vám čekání na jablečnou podložku AirPower pro bezdrátové nabíjení nekonečné? Zkrátit si ho můžete výběrem některé z bezdrátových nabíječek od jiného výrobce. Vybírat můžete jak z klasických podložek, které lze umístit na pracovní stůl, tak i z bezdrátových rychlonabíječek do auta.

4. Bezdrátová sluchátka Usams pro iPhone a iPad

Kvalitní, bezdrátová, cenově dostupná – taková jsou Bluetooth sluchátka Usams pro iPhone a iPad. Ovládají se jedním tlačítkem a nabízejí možnost jak mono, tak i stereo poslechu. Baterie s kapacitou 40mAh nabízí až dvě hodiny nepřetržitého poslechu a 180 hodin standby režimu, kapacita baterie pouzdra činí 500 mAh. Sluchátka jsou lehká, skvěle pasují do ucha a mají elegantní, jednoduchý design.

5. Vychytané superodolné kryty Armor Gear

Kryty Armor Gear přijdou vhod všem, kteří pro svého jablečného miláčka hledají skutečně odolnou ochranu. Mají originální design v decentních i výraznějších barvách a iPouzdro je nabízí pro všechny běžně dostupné modely iPhonů. Pouzdra jsou protiskluzová a nabízejí spolehlivou ochranu proti nárazům a otřesům a splňují vojenské drop-normy.

6. Vybavení chytré domácnosti

Vybavení Smart Home může mít mnoho podob. Nabídka webu iPouzdro je v tomto směru skutečně bohatá – naleznete zde vše od osobních vah přes senzory na okna a dveře, kouřové alarmy, hlavice k radiátorům až po meteostanice, kuchyňské váhy či termostaty. Veškeré výrobky jsou certifikované a lze je ovládat a spravovat buďto přes speciální aplikace, nebo prostřednictvím platformy HomeKit.

7. Brašna na MacBook

Přenáší vaše drahá polovička svůj MacBook či iPad z jednoho místa na druhou a vás naprosto ničí představa, že jej místo klasické brašny nasouká do kabelky, ve které má krom něj i klíče, rtěnku, šminky a dalších tisíc věcí, které ženské kabelky zpravidla obsahují, protože je tato něžná stvoření podle svých slov zkrátka potřebují? Pak jí (a vlastně i sebe) potěšte stylovou brašnou CANVASLIFE s květovaným vzorem. Jako klasická brašna na notebook totiž skutečně nevypadá, ale ochranu mu poskytne naprosto stejnou.

Snad jsme vám tedy našimi tipy ulehčili shánění posledních dárků, které ještě pod stromečkem chyběly. Ostatně, času už moc není a každá rada se v tomto hektickém období vyvažuje zlatem. Na druhou stranu je však potřeba si uvědomit, že Vánoce skutečně jen o hmotných dárcích nejsou a pohodu, klid a lásku vašich blízkých stejně žádný předmět nenahradí.

Christmas Gift fb

Dnes nejčtenější

.