Zavřít reklamu

Levný 9,7” iPad 6. generace nebyl tou jedinou věcí, kterou Apple na své březnové keynote světu představil. Krom něj jsme se totiž dočkali prezentace nového vzdělávacího programu Everyone Can Create, který má navázat na myšlenku oblíbeného vzdělávacího projektu Everyone Can Code. A právě publikace, které vás mají naučit kreativitě na iPadu, kolem kterého se vše točí, jsou nyní volně dostupné v obchodě aplikace Knihy. 

Řada Everyone Can Create se skládá hned z šestice titulů, přičemž se díky nim můžete naučit perfektně kreslit, fotografovat, upravovat fotky, vytvářet a upravovat video či tvořit hudbu a to primárně pomocí iPadu a případně Apple Pencil. Jedna z publikací je pak věnována učitelům, které jim mají pomoci s integrací těchto kurzů přímo do výuky a podobnými věcmi. 

Všechny knihy jsou velmi pěkně ilustrovány a obsahují spousty zajímavých tipů a návodů, jak se v určitých úkonech na iPadu co nejvíce zlepšit. Drobnou kaňkou je však fakt, že jsou všechny knihy zatím jen v angličtině. Nicméně Apple slibuje brzké přidání dalších světových jazyků, čímž by měl svůj vzdělávací program zpřístupnit daleko více lidem. Zda se mezi nimi objeví i čeština je však v tuto chvíli nejasné.

Tak či tak ale stojí rozhodně tyto publikace za stažení a minimálně letmé prolistování. Tipy, které v nich naleznete, totiž vypadají opravdu zajímavě a mnohým z vás mohou v určitých věcech pomoci. 

everyone-can-create

Dnes nejčtenější

.