Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Step Out! Smart Alarm Clock

Pokud vám dělá problém vstávat ráno z postele, stáhněte si aplikaci Step Out! Smart Alarm Clock, který vás donutí vstát z postele.

[appbox appstore id673120263 oldprice=“49Kč“]

Montezuma Puzzle 4 Premium

Montezuma Puzzle 4 Premium je relaxační a logická hra, ve které máte za úkol skládat puzzle. Zapojte všechny mozkové buňky a vyzkoušejte ji.

[appbox appstore id893078635 oldprice=“25Kč“]

Audio Notebook: Sound Recorder

Audio Notebook je ideální aplikace pro studenty, kteří si potřebují zaznamenávat všechny přednášky a dělat si poznámky. Dále aplikaci ocení profesionálové, již si potřebují nahrávat schůzky a rozhovory. Anebo se hodí pro všechny uživatele, kteří chtějí zachytit své myšlenky a nápady.

[appbox appstore id720435172 oldprice=“129Kč“]

Easy Spending – Expense Tracker

Easy Spending je jednoduchý způsob, jak získat kontrolu nad tím, za co utrácíte své peníze. Jestliže si chcete nějak spravovat své finance, Easy Spending je ideální volbou.

[appbox appstore id459019300 oldprice=“25Kč“]

IQ Test & IQ challenge: What’s my IQ?

Chcete si zjistit, jak vysoké máte IQ? Potom není nic jednoduššího než si stáhnout aplikaci IQ Test & IQ challenge. Obsahuje dva testy. První test je Mensa IQ test s 39 otázkami a druhý je evropský IQ test se 33 otázkami. V aplikaci nechybí ani řešení.

[appbox appstore id1055157716 oldprice=“79Kč“]

Space Inversion

Space Inversion je klasická arkádová hra. Ocitnete se ve vesmíru a bojujete s nepřáteli. V aplikacích nejsou žádné nákupy a těšit se můžete na tři režimy, a to Classic, Turbo a Insane.

[appbox appstore id386777620 oldprice=“25Kč“]

Snapthread

Snapthread je rychlá aplikace pro vytváření filmů z live fotek. Snadno tak převedete živé fotografie na videa. Jednotlivé fotky můžete sloučit do jednoho videa, oříznout je, přidat do nich titulky a hudbu.

[appbox appstore id1277445843 oldprice=“49Kč“]

Voice Record – Memos

Stručný, multifunkční a snadno ovladatelný nástroj pro hlasový záznam.

[appbox appstore id1255345358 oldprice=“99Kč“]

iphone klávesnice

Dnes nejčtenější

.