Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme.

Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Mezi screenshoty můžete scrollovat do stran, což by mělo fungovat i v mobilní verzi. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

JPEG Jackal

Seznamte se s JPEG šakalem. Jedná se o jednoduchou, výkonnou a rychlou aplikaci jak pro domácí, tak i pro profesionální použití. Je určená k optimalizaci velikosti fotografií a jiných obrazových souborů a pomůže vám ušetřit místo na disku či data.

[appbox appstore id1169525771 oldprice=“29Kč“]

EXIF Cleaner Pro

EXIF Cleaner Pro pro Mac je aplikace, která uživatelům pomůže odstranit informace z jejich fotografií, což je užitečné například tehdy, kdy potřebujete skrýt data, týkající se toho, kde byl snímek pořízen, jakým fotoaparátem či telefonem, a další informace, obsažené v EXIF. Aplikace podporuje i dávkové provádění akcí a systém drag&drop.

[appbox appstore id1193049612 oldprice=“59Kč“]

Infinity Tank Battle

Infinity Tank Battle je velice oblíbená hra, ve které si zavzpomínáte na hru Tank Battle známou z 8bitové konzoly. Jedná se o moderní tankovou bitvu, ovšem nechybí jí klasické základní rysy z původní hry Tank Battle.

[appbox appstore id1304827097 oldprice=“89Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Borderlands 2

[appbox steam simple 49520 oldprice=29,99€]

Cities: Skylines

[appbox steam simple 255710 oldprice=27,99€]

Heart of Iron IV

[appbox steam simple 394360 oldprice=39,99€]

Stellaris

[appbox steam simple 281990 oldprice=39,99€]

macbook coding fb

Dnes nejčtenější

.