Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

AR+RULER

AR+RULER je úžasná aplikace s pravítkem, která využívá rozšířené reality. Použijete ji pro měření délky objektu v reálném prostoru. Potom můžete video, jak něco měříte, sdílet se svými přáteli.

[appbox appstore id1269968846 oldprice=“25Kč“]

Nextcloud

Nextcloud je bezpečný domov pro vaše data. Aplikace umožňuje přístup ke všem vaším souborům v cloudu zvaném Nextcloud. Přes aplikaci můžete všechny soubory číst, přejmenovávat, kopírovat, přesouvat a mazat.

[appbox appstore id1125420102 oldprice=“25Kč“]

Map My Customers – Sales CRM

S aplikací Map My Customers se stane iPhone vašim osobním prodejním hráčem. Slouží k automatizaci úloh, optimalizaci tras a vizualizaci dat. Využijete ji, ať už jste obchodním, nebo týmový manažer. Budete mapovat své zákazníky a rozšíříte tak své obchodní činnosti.

[appbox appstore id953610296 oldprice=“49Kč“]

Abstract Me

Prostřednictvím aplikace Abstract Me můžete sloučit dva obrázky a vytvořit tak novou abstraktní fotku. V aplikaci se dá také převést barevné obrázky na monochromatické anebo upravit úroveň průhlednosti.

[appbox appstore id454428218 oldprice=“49Kč“]

AR Measure

Pokud potřebujete změřit délku, případně plochu, použijte aplikaci AR Measure. Jedná se o nejrychlejší způsob, jak změřit vzdálenost dvou bodů od sebe, případně velikost vybrané oblasti.

[appbox appstore id1287259287 oldprice=“49Kč“]

SYSTEM UTIL Dashboard – Battery, Memory, Network

Aplikace monitoruje využití paměti, stav připojení k síti, používání dat, běžící procesory na pozadí, využití CPU, velikost volného místa na disku a podobně. Všechny informace jsou zobrazeny skrze přehledné a jednoduché grafy.

[appbox appstore id578119993 oldprice=“49Kč“]

Drive Box HD – Car Stereo App

Drive Box HD je inteligentní automobilová aplikace připravená pro automobily, kamiony, motocykly a všechny milovníky vozidel. Obsahuje všechno, co se týká vozidel, pod jednou střechou. Zahrnuje gadgety do auta, hudbu, mapy, video, hovory, rádio, miniaplikace a spoustu dalších.

[appbox appstore id567522905 oldprice=“79Kč“]

Flipagram – Video Story Pro

Flipagram – Video Story Pro je aplikace, která vytvoří z vašich fotografií originální příběh. Sice existují aplikace, které spojí fotografie do fotoknihy, nicméně Flipagram jde jinou cestou. Soustředí se na vytváření krátkých videí z fotografií na Instagramu. Potom můžete výsledek opět sdílet na Instagramu.

[appbox appstore id1133061011 oldprice=“129Kč“]

Star Walk Night Sky Guide

Star Walk je pěkná aplikace, která se stane vaším interaktivním astro průvodcem noční oblohy. Prozkoumáte více než 200 000 nebeských těles s rozsáhlými informacemi o hvězdách a souhvězdích.

[appbox appstore id295430577 oldprice=“129Kč“]

ipad fb

Dnes nejčtenější

.