Zavřít reklamu
Ilustračné foto 1 - kanoe

Během letních prázdnin se všichni vydáme do různých částí světa a budeme fotit o 106. Bude to selfíčko, krajina či momentka? To je úplně jedno, stačí když na fotce bude vaše JBL-ko a skončí to na Instagramu s hashtagem #pozdravprazdnin a budete ve hře o JBL Xtreme 2 a další ceny.

Ilustračné fot - infografika CZ

Kdy, kde a jak se zapojit?

Na oficiálním instagramovém účtu značky JBL @jbl_cz_sk, bude celé léto probíhat soutěž o přenosné reproduktory. Hlavní cenou je JBL Xtreme 2, dále můžete vyhrát každé dva týdny JBL Clip 3 anebo 50 % slevu.  Do soutěže se dá zapojit kdykoli od 1.7 až do 4.9., tedy celé prázdniny. Proto si nezapomeňte svoje JBL-ko přibalit do cestovní tašky a během vašeho letního dobrodružství ho originálně vyfotit. Pokud už máte pozdrav vyfocený, asi se ptáte co s ním dál?

  • Na fotografii se musí nacházet produkt od JBL
  • Fotka musí byť ve vašem smartphonu, jinak ji na Instagram nevložíte. Pokud jste fotili fotoaparátem, přesuňte si ji do telefonu.
  • Přihlaste se do svého instagramového účtu.
  • Vložte svou fotku do kanálu, ne jako příběh.
  • Připojte hashtag #pozdravzprazdnin.
  • A sdílejte… To je všechno, nic víc, nic míň.

Poznámka: Váš instagramový účet by měl být veřejný. Fotografie přidané ze soukromých účtů neuvidíme a tím pádem je ani nemůžeme zařadit do soutěže.

JBL Xtreme2_Hero_Black (1)

Jak a co vyfotit?

Fantazii se meze nekladou, takže je vám také klást nebudeme. Vyfotoťte krásnou přírodu, akční dobrodružství, selfíčko anebo originální fotku, jak se balíte na svou dovolenou. Reprák anebo sluchátka můžete blesknout u vody, pod vodou, na pláži, na horách, ve vzduchu, na letišti nebo v autě, jednoduše kdekoli vás vaše toulavé nohy odnesou. Váš #pozdravzprazdnin může být jak z daleké exotiky, tak i z našeho krásného Česka, soutěž není geograficky ohraničená.

Ilustračné foto 4 kupači

Jak a kdy určíme vítěze?

Každé dva týdny, teda celkem 4x vybereme dvojici originálních fotek a vy svými hlasy v našem instapříběhu rozhodnete o vítězích, kteří si budou moci vybrat mezi novinkou, outdoorovým reproduktorem JBL Clip 3 anebo 50% slevou na libovolný JBL produkt. Autor vítězné fotografie si tedy bude moci vybrat svou výhru, nechceme totiž, aby se vám doma povaloval jeden zbytečný Clip, pro případ, že ho už doma máte. Hlavní cenu může vyhrát kdokoliv, dokonce i ti, kteří vyhráli v našich dvoutýdenních soutěžích. O vítězovi hlavní ceny totiž opět rozhodne anketa v příběhu na našem Instagramu, s tím rozdílem, že dvě nejoriginálnější fotografie vyberou elitní atleti soutěžící na street athletics mítinku JBL Jump Fest v centru Košic.

Přejeme vám kreativního ducha a hodně štěstí v soutěži.

Odkaz na oficiální pravidla

priloha č.fb

Dnes nejčtenější

.