Zavřít reklamu

Apple usilovně pracuje na tvorbě originálního video obsahu, ovšem CEO společnosti 21st Century Fox James Murdoch tvrdí, že přejít do televizního průmyslu bude pro Apple velice náročné. Murdoch se na adresu cupertinské společnosti vyjádřil na konferenci Re/code, přičemž popsal zapojení Applu do televizní produkce jako dabing. „Chystá to kousek po kousku, jedno po druhém, show po show, bude to trvat dlouho. Myslím si, že to bude velice náročné,“ vyjádřil se Murdoch.

Apple má v plánu vytvořit zhruba 12 originálních TV pořadů, které by mohl vydat někdy od jara do léta příštího roku. Jablečný gigant do projektu investoval miliardy dolarů. CEO Tim Cook pouze řekl, že Apple investuje do obsahu a při tvorbě originálního obsahu se bude držet přístupu, který je v souladu se značkou. V jeho pořadech bychom tak neměli vidět násilí, sexuální podtext a ani slyšet vulgarismy.

Koncept nové generace Apple TV:

Apple se snaží ulovit i talenty pro své úsilí, například nedávno do týmu přišli Adam Horowitz a Edward Kitsis na pozice výkonných producentů pro nadcházející reboot Amazing Stories. Pracuje pro něj ale například i hvězdný režisér Spielberg, který má za sebou takové trháky jako například Čelisti či Jurský park. Doufejme, že se tedy Applu jeho plány podaří naplnit a již brzy nám představí seriály, které nás skutečně osloví. Jeho první vlaštovky Carpool Karaoke a Planet of the Apps totiž očekávání rozhodně nenaplnily.

first apple tv fb

Dnes nejčtenější

.