Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Brightly
Aplikace Brightly – Fix Dark Photos vám umožní snadno, rychle a účinně zesvětlit tmavé, podexponované fotografie. Ne vždy se nám podaří zachytit snímky za vyhovujících světelných podmínek – pro takové případy je zde aplikace Brightly, která snímky přirozeně vylepší.

[appbox appstore id1270382069 oldprice=“89Kč“]

SamCard
Aplikace SamCard Pro vám umožní pořídit fotoaparátem vašeho iPhonu snímek libovolné vizitky. Aplikace automaticky rozpozná veškeré údaje a uloží je na patřičná místa ve vašich kontaktech.

[appbox appstore id467295371 oldprice=“119Kč“]

Monefy
Stále se vám nedaří nic ušetřit? Nemůžete za žádnou cenu přijít na to, proč jste týden před výplatou zcela bez peněz? Aplikace Monefy vám pomůže vaše finance ušetřit. Nabízí možnost sledování vašich výdajů i příjmů, díky čemuž získáte perfektní kontrolu nad svým rozpočtem.

[appbox appstore id1023167325 oldprice=“149Kč“]

Capsule.fm
Capsule.fm je iOS rádio budoucnosti, spravované roboticky. Nabízí vám poslech soundtracku vašeho života, složeného z vaší oblíbené muziky, a mnoho dalšího. Capusle.fm je zároveň i sociálním rádiem, umožňujícím interakci s ostatními uživateli. Do aplikace můžete přidat své playlisty ze služeb Spotify, Tidal, SoundCloud a Apple Music.

[appbox appstore id770921122 oldprice=“29Kč“]

Thunderspace – Rain & Thunder
Zatímco v průběhu dne vám Thunderspace pomůže odpoutat se od okolního ruchu, v noci vás dokáže spolehlivě uspat. Používá techniku 3D audia, díky které se dokážete vždy podle potřeby uvolnit a zrelaxovat.

[appbox appstore id636485814 oldprice=“89Kč“]

Better Habits
Plánujete, že s novým rokem přijde i vaše nové, lepší „já“? S aplikací Better Habits pro vás bude osvojování si nových, lepších návyků zábavné a snadné. Aplikace umožňuje nastavení připomínek a obtížnosti, sledování zlepšení i přehled historie.

[appbox appstore id954911327 oldprice=“89Kč“]

GIFlay
Giflay je skvělý prohlížeč obrázků ve formátu GIF pro iOS zařízení. GIFy můžete nejen přehrávat, ale i uchovávat v albech a zoomovat. Alba lze uzamknout na Touch ID nebo kódový zámek.

[appbox appstore id880452368 oldprice=“59Kč“]

Duck Warfare
Společnost GÜSCO (čti goose-co) se snaží převzít vládu nad vaším parkem. Vy byste měli v tuhle chvíli zapojit všechny síly a vynaložit je na jeho záchranu – pomůže vám více než dvacítka statečných kachen. Hra nabízí snadnou ovladatelnost, 24 kachen, pět oblastí se 40 rozličnými soupeři a řadu dalších skvělých věcí. Hra je bez reklam a bez nákupu v aplikaci.

[appbox appstore id1269957119 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 17817

Dnes nejčtenější

.