Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Simple Transfer Pro
Aplikace Simple Transfer Pro představuje ten nejjednodušší způsob přenosu vašich fotografií a videí mezi počítačem a iOS zařízením – a to zcela bezdrátově. Aplikace je spolehlivá, bezpečná, a podporuje všechny formáty včetně Live Photo.

[appbox appstore id411292121 oldprice=“149Kč“]

Wake N Shake Alarm Clock
Wake N Shake je originální budík pro všechny, kdo se rádi hýbou. Jedinou možností, jak budík vypnout, je totiž rázný pohyb. Už žádné smlouvání, žádných „ještě pět minut“. Wake N Shake vás z postele dostane ihned a nekompromisně. Aplikace navíc poskytuje možnost přihlásit se k odběru Power Mornings s energickými ranními sestavami.

[appbox appstore id461785823 oldprice=“59Kč“]

Double Player for Music
Double Player je praktickou aplikací, která vám umožní poslouchat dvě odlišné písničky ve vašich sluchátkách s vaším kamarádem, přítelkyní či s kýmkoliv se vám zachce.

[appbox appstore id665680426 oldprice=“59Kč“]

Voice Record – Memos
Pokud vám z jakýchkoliv důvodů nevyhovuje nativní záznamník ve vašem iOS zařízení, můžete vyzkoušet aplikaci Voice Record – Memo. Je jednoduchá, spolehlivá, a ideální pro pro pořizování hlasových záznamů.

[appbox appstore id1255345358 oldprice=“119Kč“]

Speech Recogniser
Speech Recognizer je užitečná aplikace, která spolehlivě převede mluvené slovo na psaný text. Můžete diktovat své příspěvky na Facebook, tweety, překládat mluvenou řeč a mnohem více. Aplikace podporuje češtinu.

[appbox appstore id543125434 oldprice=“299Kč“]

Smart Translator HD
Skvělá aplikace, která vám umožní překládat jakýkoliv text do více než 40 světových jazyků. Díky Smart Translator můžete překládat jakýkoliv email či dokument, který můžete obdržet v cizím jazyku. Používání této aplikace je velmi snadné, stačí pouze zvolit cílový jazyk a vložit text, který chcete překládat. Samozřejmostí je podpora českého jazyka. Aplikace je pouze pro iPad, Smart Translator pro iPhone stáhnete zde.

[appbox appstore id547956696 oldprice=“349Kč“]

Wordly!
Wordly přináší klasickou hru se slovy na vaše iOS zařízení. Jedná se o jednoduchou, zábavnou a vysoce návykovou puzzle hru, která procvičí vaše mozkové závity i znalost angličtiny.

[appbox appstore id458818872 oldprice=“89Kč“]

Beast Towers
Váš hrad je pod palbou nebezpečných útoků a vaším úkolem je ho ubránit. Hru ve stylu „tower defense“ můžete nyní stáhnout zcela zdarma, se všemi funkcemi a bez nákupů v aplikaci.

[appbox appstore id959540358 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 11817

Dnes nejčtenější

.