Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Instamail Photos and Videos
Aplikace Instamail Photos and Videos vám umožňuje přidávat více fotografií a videí najednou k e-mailu, SMS zprávě nebo třeba na Facebook.

[appbox appstore id553743855 oldprice=“29Kč“]

Color Accent
Aplikace Color Accent vám umožní během pár vteřin přidat “splash” efekt k vašim fotografiím. Stačí vybrat barvu, kterou chcete na snímku zvýraznit, zatímco zbytek fotografie bude černobílý.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“29Kč“]

Grocery List
Zapomeňte na seznamy, ručně naškrábané na útržcích papíru. Zapomeňte na složité aplikace. Remember to Buy je zkrátka jen užitečným nákupním seznamem pro vaše iOS zařízení.

[appbox appstore id654642685 oldprice=“89Kč“]

CityMaps2Go
Aplikace CityMaps2Go vám pomůže perfektně si rozvrhnout jakoukoliv cestu, výlet nebo dovolenou. Díky ní můžete objevovat zajímavá místa, ukládat je a organizovat do seznamů, které pak můžete sdílet s přáteli.

[appbox appstore id327783342 oldprice=“299Kč“]

i2Reader
Hledáte čtečku e-knih pro své iOS zařízení? Zkuste i2Reader. Podporuje formáty EPUB,PDF, RTF, HTML, FB2, MOBI a DOC. V jednoduchém uživatelském rozhraní si můžete snadno přizpůsobit styly a přepínat mezi režimy zobrazení.

[appbox appstore id322680924 oldprice=“179Kč“]

BeatMaker
BeatMaker je mobilním hudebním studiem pro iPhone a iPod touch. Kombinuje samplery, elektronické bicí a další prvky do jednoho inspirativního nástroje. K dispozici máte i zvukovou banku, z níž můžete vybírat stopy všech žánrů.

[appbox appstore id285512415 oldprice=“149Kč“]

AllPass Pro
AllPass je skvělou aplikací, která uchová v bezpečí všechny vaše nepostradatelné informace. Ukládejte si všechny vaše přihlašovací údaje, informace o kreditních kartách, soukromé poznámky, prostě cokoliv vás napadne. AllPass vám umožní přihlašovat se na různé webové stránky, aniž byste si museli pamatovat přihlašovací údaje či za vás automaticky vyplní údaje o kreditce, takže nemusíte nic vyplňovat.

[appbox appstore id416319402 oldprice=“29Kč“]

Don’t Run with a Plasma Sword
Vyběhněte zachránit svět v této zábavné poctě retro sci-fi filmům. Proběhněte všemi úrovněmi se stupňující se náročností a bojujte s nepřáteli.

[appbox appstore id479907900 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 5917

Dnes nejčtenější

.