Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Video Crop
Video Crop je jednoduchý video editor, který vám umožní oříznout, překlopit, otočit video nebo měnit jeho velikost. Poslouzí jak začátečníkům, tak i profesionálům.

[appbox appstore id1309610014]

MindNode 5
MindNode 5 vám umožní propojit vaše myšlenky a ujasnit si nápady. Bude vašim pomocníkem při práci na jakémkoliv projektu, který pak můžete libovolně sdílet.

[appbox appstore id1218718027]

Earth Weather Live
Earth Weather Live vám poskytne aktuální a velice přesné informace o počasí v kterémkoliv koutě planety. Aplikace nevyžaduje žádnou registraci ani přihlášení.

[appbox appstore id1304591112]

Rush
Jste připraveni na vzrušující jízdu? Uhánějte prázdným prostorem, pokuste se vyhnout všem překážkám a za pomoci rychlého myšlení a reakcí se dostaňte co nejdál.

[appbox appstore id1257043104]

Maze Dash!
Maze Dash je divoká puzzle hra s bludištěm. Musíte projít více než třemi stovkami bludišť v minimalistickém stylu. Hra podporuje Haptic Feedback u iPhonu 7 a iPhonu X.

[appbox appstore id1277234901]

Rootworld
Ponořte se do hlubin jeskyně ve hře RootWorld, abyste zachránili své přátele před zlými silami. Temné kořeny je vězní v těsných klecích – záchrana je jen na vás.

[appbox appstore id1142580983]

Tank Buddies
Střílejte, jezděte a sbírejte body v této rozkošné střílečce. Vylaďte své tanky a povolejte na pomoc své kamarády. Dokážete porazit všechny šéfy?

[appbox appstore id1289098518]

iOS Apps 231017

Dnes nejčtenější

.