Zavřít reklamu

Už za 3 dny, tedy v nedělí 29. 10. končí akce Back to school, v rámci které je možné získat zajímavé slevy na Macy, iPady a sluchátka či reproduktory od Beats. Ušetřit tak můžete až 10 439 Kč (550 €) a například nejprodávanější 13″ MacBook Air (pro Slovensko zde) vás vyjde jen na 25 990 Kč (899 €).

V případě Apple produktů se sleva vztahuje na MacBook Air, MacBook Pro, MacBook, iPad Pro, iPad a iPad mini 4. V řadě sluchátek a reproduktorů od Beats získáte slevu například na BeatsX, Beats EP, Studio Wireless nebo třeba reproduktor Pill+. Výše slev na jednotlivé řady produktů je pak následující:

  • 12% sleva na všechny přenosné počítače Mac
  • 6% sleva na iPad Pro, iPad a iPad mini 4
  • 20% sleva na sluchátka a reproduktory Beats
  • nejprodávanější MacBook Air 13″ již za 25 990 Kč

Akci mohou využít studenti, učitelé nebo rodiče studentů. Pro uplatnění studentské slevy je potřeba prokázat se platným průkazem ISIC nebo jiným potvrzením o studiu školy, student musí být starší 17 let. Slevu lze samozřejmě uplatnit i na e-shopu istores.cz nebo istores.sk. Stačí jen po objednání zboží zaslat ofocený doklad o studiu na e-mail eshop@istores.cz. V případě, že jste učitel, je potřeba se prokázat ITICem nebo jiným potvrzením o zaměstnání. Produkty je také možné koupit na 24 měsíčních splátek, a to bez navýšení a akontace.

iStores Back To school 1
iStores Back To school

Dnes nejčtenější

.