Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

CloudApp
Aplikace CloudApp vám pomůže synchronizovat soubory ve vašich cloudových službách, jako je Dropbox a Google Drive. Můžete vytvářet a spravovat vlastní playlisty a seznamy souborů a provádět řadu dalších akcí.

[appbox appstore id1293993551]

Toolbox for iWork
Toolbox for iWork od společnosti Jumsoft představuje vynikající a užitečný doplněk pro aplikace Pages a Keynote. Nabízí tisícovky vysoce kvalitních položek a řadu způsobů, jak je kombinovat, počínaje motivy, přes šablony až po infografiku.

[appbox appstore id1292582117]

Games of Thrones: Conquest
Západozemí je ve válce. is at war. Draci vládnou obloze a říše je ohrožována armádou mrtvých. Je na vás, abyste sestavili vlastní armádu a provedli ji nebezpečným územím. Zima je tu a nepřátelská armáda nehodlá čekat.

[appbox appstore id1035712810]

Guns Royale
Zpočátku nemáte nic. Je na vás, abyste si našli vlastní výstroj a zbraně a pustili se do královské bitvy. Hrajte proti ostatním online hráčům a pokuste se získat co nejvyšší skóre.

[appbox appstore id1229845277]

Syllablade
Porazte epická monstra vlastními zbraněmi, kouzelnými hůlkami i slovy. Utvořte tým se svými přáteli a staňte se hrdiny nové RPG hry Syllablade.

[appbox appstore id1284514894]

Darts of Fury
Zahrajte si šipky na svém iOS zařízení. Utkejte se s reálnými protivníky v této nové hře s režimem multiplayer. Vyberte si šipky, připojte se ke Sparrows League a můžete čelit svému prvnímu soupeři.

[appbox appstore id1098189391]

apps iPhone 6

Dnes nejčtenější

.