Zavřít reklamu

Gmail je bezesporu jedna z nejpoužívanější e-mailových schránek na světě. Podobně populární je i stejnojmenná aplikace pro iOS, která umožňuje snadnou obsluhu schránky včetně čtení, mazání, přesouvání e-mailů a podobné. Problém je, že ačkoli je aplikace Gmail skvělá, nepodporuje žádné schránky třetích stran. To by se však mělo brzy změnit.

Android uživatelé mohou do Gmail aplikace přidávat jiné e-mailové schránky, jako iCloud, Outlook nebo klidně i český Seznam, už nějakou dobu. Majitelé iPhonů a iPadů jsou ale omezení právě jen na mail od Googlu, nicméně brzy tomu tak už nebude. Gmail aplikace by měla začít podporovat Outlook, Yahoo! a další e-mailové schránky skrze protokol IMAP.

Google zatím neoznámil, kdy bude funkce k dispozici. Nejprve by měla projít beta fází, tudíž nějakou dobu potrvá, než bude zpřístupněna všem uživatelům. Jestliže však máte o testování zájem, můžete se přihlásit skrze tento formulář. Dále je nutné, abyste si nainstalovali aplikaci Gmail, měli k dispozici nějakou e-mailovou schránku třetí strany, a nakonec je potřeba mít na zařízení nainstalovaný iOS 10 nebo novější.

Gmail third-party accounts

zdroj: twitter

 

Dnes nejčtenější

.