Zavřít reklamu

Pro streamingové služby je velice důležité, aby uživatelé hudbu sdíleli dál, a proto jsou integrovány do některých populárních komunikačních aplikací. Zatímco Spotify je v Messengeru od Facebooku už nějakou dobu, Apple Music se do populární chatovací aplikace integrovala až nyní. Díky tomu je ale nově snadné sdílet skladby (nebo jen jejich ukázky) z Apple Music přímo svým přátelům, aniž byste museli vůbec otevírat aplikaci Hudba nebo mít předplacenou Apple Music.

Pro objevení Apple Music v Messengeru si musíte otevřít konverzaci s přítelem, jemuž chcete odeslat nějakou písničku. Vedle textového pole klikněte na ikonku se symbolem „+“, aby se vám zobrazila dostupná rozšíření. Už mezi nimi možná uvidíte Apple Music, pokud ne, tak ještě budete muset chvíli vyčkat. Druhou možností, jak sdílet hudbu přes Messenger, je přímo ze sdíleného listu v Apple Music.

Přestože nemáte předplatné služby Apple Music, můžete poslouchat a sdílet 30sekundové ukázky z jakéhokoli skladby. Pokud si však chcete poslechnout vždy celý song, budete muset platit předplatné. Pro získání funkce je také potřeba mít nainstalovaný nejaktuálnější Messenger ve verzi 137.0, ani po updatu ale Apple Music v rozšíření nejspíš hned neuvidíte, funkce se totiž postupně rozšiřuje mezi všechny uživatele.

Apple Music Messenger

Dnes nejčtenější

.