Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Plotagraph+
Aplikace Plotagraph+ přivede každou vaši fotografii k vlastnímu životu. S její pomocí můžete převyprávět příběh každého snímku zábavnou, jedinečnou formou, a sdílet ho s rodinou a přáteli. Animujte své fotografie snadno rychle.

[appbox appstore id1244669793]

Sticky AI

S aplikací Sticky AI můžete originálním způsobem ozvláštnit a oživit svou konverzaci za pomoci selfie nálepek. Sticky AI využívá umělou inteligenci k neuvěřitelně rychlému tvoření unikátních samolepek.

[appbox appstore id1234178923]

Augmented Reality Solar System
Vyzkoušejte si originální pohled na sluneční soustavu za pomoci rozšířené reality. Díky této aplikaci můžete zábavným způsobem objevovat planety a prozkoumávat tajemství vesmíru.

[appbox appstore id1262856697]

Pencil-In
Zkuste zadávat data do kalendáře tak trochu jinak. Aplikace Pencil-In zcela změní způsob, jakým svůj kalendář používáte. Stačí vyfotografovat důležitá data a Pencil-In je převede přímo do vašeho Apple Kalendáře.

[appbox appstore id1283856367]

Uri: The Sprout of Lotus Creek
Snili jste někdy o tom, že jste jediným člověkem, který může zachránit celý svět? Váš sen se zhmotní ve hře Uri: The Sprout of Lotus Creek. Vydejte se na tajuplnou pouť plnou hádanek a nebezpečí, na jejímž konci vás čeká záchrana.

[appbox appstore id1242673348]

Habitactics
Procestujte svět a objevujte jeho rozličné kouty – pouště Sahary, deštné pralesy Jižní Ameriky nebo třeba vody Atlantického oceánu. Pokuste se vyřešit náročné hádanky a objevujte taje ekosystému.

[appbox appstore id1151551234]

Glowish

Glowish je skutečně netradiční puzzle hra. Nabízí nejen skvělý a originální design, ale i opravdovou výzvu pro váš mozek a schopnosti. S Glowish můžete strávit nekonečné hodiny řešením nápaditých hádanek.

[appbox appstore id1265323722]

Angry Birds Match
Angry Birds jsou tu. Opět. Vlastně pořád. Tentokrát se prasátka snaží ze všech sil zničit oslavu, stateční chlapíci se však nenechají zastrašit. Potřebují k tomu ale vaši pomoc. Zvládnete to?

[appbox appstore id1144401880]

iOS Apps 345

Dnes nejčtenější

.