Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

System Activity Monitor

Oblíbená utilita System Activity Monitor je opět k dipozici zdarma. Kontrolujte důležité položky, jako je stav vaší baterie, spotřebu paměti i místa a další údaje o vašem iOS zařízení.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“29Kč“]

Cross Training
Nikdy není pozdě na snahu dostat se do dobré formy. Aplikace Cross Training vás krok za krokem provede vaším cvičením, pomůže vám vést si záznamy a přizpůsobí se schopnostem začátečníků i pokročilých.

[appbox appstore id1247157990 oldprice=“59Kč“]

Blue
Aplikace Blue vám poskytne 36-hodinovou předpověď počasí přímo pro vaši lokaci, a to v rychlém a zábavném rozhraní. Prohlížejte si předpověď hodinu po hodině a získejte přehled nejen o teplotě,ale i o vlhkosti vzduchu nebo například čase západu či východu slunce.

[appbox appstore id594126537 oldprice=“29Kč“]

Privatex
Posílejte zprávy i obrázky bezpečně a skutečně soukromě. S aplikací Privatext se můžete spolehnout na to, že vaše zprávy budou doručeny bezpečně a důvěrně, a budou kompletně smazány výhradně v závislosti na vašem rozhodnutí.

[appbox appstore id454235539 oldprice=“299Kč“]

Wallbooth
WallBooth je rychlá a snadná cesta ke sdílení videí na Facebooku. Aplikace se vyznačuje jednoduchostí, díky které se o svá videa můžete okamžitě podělit se svou rodinou a přáteli.

[appbox appstore id491117045 oldprice=“59Kč“]

miniSynth
Aplikace miniSynth je historicky prvním syntetizátorem pro iOS zařízení, který byl vydán již v roce 2008. Je kompaktní, uživatelsky přívětivý, a plný nejen osvědčených, ale i nových funkcí.

[appbox appstore id616496999 oldprice=“29Kč“]

MindGames Pro

Procvičte si svůj mozek za pomoci skvělé aplikace. Neomezeně, bez reklam. Mind Games je kolekce her, které mají za úkol procvičit a prověřit vaše kognitivní schopnosti. Aplikace zaznamenává vaše skóre, takže můžete sledovat svůj progres.

[appbox appstore id792581005 oldprice=“149Kč“]

Space Cadets Star Fighter

Ve hře Space Cadets Star Fighter bude vaším úkolem pomoci mladému pilotovi manévrovat jeho vesmírný dopravní prostředek. Vyberte si svého bojovníka, porazte co nejvíce záporáků a nechte dobro zvítězit.

[appbox appstore id961510036 oldprice=“29Kč“]

ios Apps 16617

Dnes nejčtenější

.