Zavřít reklamu

Apple na svém YouTube kanálu zveřejňuje různé video tutoriály, v nichž seznamuje uživatele s méně známými funkcemi. Apple se tentokrát zaměřil konkrétně na iPad Pro a ve videích předvádí i některé nové funkce, které přišly právě se systémem iOS 11.

Ve videích Apple ukazuje kopírování a vkládání, retušování fotografií pomocí aplikace Pixelmator a převádění ručně psaných poznámek na text v aplikaci Poznámky. Zároveň je to poprvé, co cupertinská společnost do svého video tutoriálu zahrnula aplikaci třetí strany.

Převedení ručně psaných poznámek na text je funkce, která byla zavedena právě v iOS 11. Ale kopírování a vkládání je něco, co už se objevilo ve verzi iOS 10. Také nástroje pro retušování v Pixelmatoru byly k dispozici ještě před vydáním iOS 11, ale aplikace určitě přidala ještě navíc podporu Drag and Drop.

Apple už v minulosti vydal několik video tutoriálů, ve kterých učil uživatele, jak používat například některé funkce fotoaparátu na iPhonu 7, jak funguje multitasking a dock na iPadu a podobně.

https://www.youtube.com/watch?v=mdExOgCmhWM

https://www.youtube.com/watch?v=9sJRj-4pLPU

https://www.youtube.com/watch?v=Edy2-wskVZU

ipad pro fb

Dnes nejčtenější

.