Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Picture Perfect
Picture Perfect představuje zábavnou a jednoduchou cestu k tvorbě krásných fotografií v řádu několika málo vteřin. Přináší funkce, které u běžných editorů nenajdete, a nabízí spolehlivost, jednoduchost a všestrannost.

[appbox appstore id1064190253 oldprice=“59Kč“]

HDR Photo Camera

S aplikací HDR Photo Camera můžete vytvářet úžasné fotografie s tím nejpřesnějším a nejpokročilejším HDR nástrojem. Aplikace pořídí hned tři fotografie s rozdílnými úrovněmi expozice a poté je nakombinuje do jednoho jediného HDR snímku.

[appbox appstore id465283767 oldprice=“89Kč“]

IP Tools
IP Tools je výkonná síťová utilita pro analýzu a přizpůsobení vašich síťových nastavení. Umožňuje rychlou detekci prakticky jakýchkoliv problémů i vylepšení výkonu síťového připojení.

[appbox appstore id1010298814 oldprice=“29Kč“]

Meeting Box
Meeting box je aplikace, navržená na míru všem, kdo berou pořizování poznámek vážně. Kromě poznámek zvládá i správu úkolů a anotaci map, fotografií a webových stránek.

[appbox appstore id601889330 oldprice=“89Kč“]

Map for Contacts
Aplikace Map for Contacts vám umožní přehledně zjistit, kde se na mapě kolem vás nacházejí jednotlivé adresy z adresáře vašeho iPhonu. Kontakty můžete libovolně filtrovat podle různých kritérií.

[appbox appstore id455568210 oldprice=“29Kč“]

Phoenix Photo Editor
Phoenix je výkonný a velice rychlý fotografický editor se spoustou užitečných nástrojů. Má široké možnosti nejen úprav, ale i importování a sdílení.

[appbox appstore id734696710 oldprice=“29Kč“]

Heart Rate Monitor
Užitečná aplikace Heart Rate Monitor je navržena pro měření srdečního tepu na iOS zařízení. Měření probíhá po přiložení prstu na fotoaparát vašeho telefonu. Výsledky můžete označovat, ukládat a sdílet, aplikace je kompatibilní s Apple HealthKit.

[appbox appstore id1267281805 oldprice=“29Kč“]

Simple Weather
Simple Weather je aplikace, která vám vždy poskytne jen ty informace, které potřebujete znát. Ke zjištění základních poznatků o aktuálním počasí vám postačí jediný pohled na displej telefonu.

[appbox appstore id1145043780 oldprice=“29Kč“]

 

iOS Apps 13917

Dnes nejčtenější

.