Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Battery Life
Potřebujete získat podrobnější přehled o životnosti a spotřebě vaší baterie? Aplikace Battery Life vám poskytne přehledné a užitečné informace o tom, kolik procent baterie vám zbývá a které aplikace či procesy se na její spotřebě nejvíce podílejí.

[appbox appstore id1274973053]

Jamzone

Aplikace Jamzone promění váš iPad v umělecké studio. Zvolte si vaši oblíbenou skladbu, jamujte a pohrajte si s efekty, tempem a dalšími položkami.

[appbox appstore id998972770]

What is This
What is This je aplikace, která vám pomůže zjistit, co přesně se nachází na vámi pořízené fotografii. Vyfoťte zvíře či květinu, odešlete do aplikace a zjistěte, co máte vlastně před sebou.

[appbox appstore id1271235439]

TaDa Time
TaDa Time je messenger, který využívá prvků rozšířené reality (augmented reality). Můžete si v něm plně přizpůsobit svůj 3D avatar, přemístit ho téměř kamkoliv a sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id1250287171]

Enlight Quickshot
S aplikací Enlight Quickshot si mobilní fotografii doslova zamilujete. Kombinuje rychlost, jednoduchost a výkonnost, díky čemuž pro vás bude úprava vašich snímků hračkou.

[appbox appstore id1254875992]

Flip Master

Nedaří se vám akrobatické prvky v reálném životě? Nevadí – s hrou Flip Master se můžete stát v virtuálním mistrem frontflipů, backflipů a dalších triků.

[appbox appstore id1214283838]

Questland: Turn Based RPG
Questland je first-person hra, nesoucí se v duchu tradic klasických „erpégéček“. Vytvořte si vlastní postavu, přizpůsobte svého hrdinu na míru svým představám, vylaďte svou výbavu a staňte se Vyvoleným.

[appbox appstore id1079884680]

 

 

iOS Apps 9917

Dnes nejčtenější

.