Zavřít reklamu

Počátkem tohoto roku Apple zahájil renovaci prodejny na 5th Avenue, neboť chce více než zdvojnásobit její velikost. Podrobnosti o projektu nebyly v průběhu roku vůbec známé, nicméně podle nové zprávy serveru MacMagazine se má neslavnější prodejna cupertinské společnosti znovu otevřít ke konci roku 2018.

Podle zprávy má být stavba dokončena 31. října 2018, avšak stejně jako u všech stavebních projektů se občas objeví nějaká ta chyba, a tak může být konec rekonstrukce posunutý. Pokud by výstavba byla ukončena do 31. října 2018, potom je velice pravděpodobné, že Apple obchod otevře už v listopadu, tedy před nákupní horečkou. Předvánoční období je jedno z nejrušnějších období roku jak pro Apple, tak i pro New York City.

Apple chce zdvojnásobit velikost obchodu z 32 000 stop čtverečních na 77 000 stop čtverečních. V novém obchodě bude vyčleněna i kabinka Beats 1, a tak hosté budou moct vysílat přímo z prodejny.

Aby byla práce jednodušší, Apple přesunul prodejní místo na dočasné náhradní místo, které se nachází nedaleko. Dočasný obchod je hned vedle a dříve na tomto místě byl prodejce hraček FAO Schwarz. Apple obchod naposled upravoval v roce 2011, kdy snížil počet skleněných desek, z nichž je tvořená krychle, z 90 kusů na 15 kusů. Ikonický obchod by měl být veřejnosti otevřen koncem příštího roku, konkrétně v době vánočních nákupů.

Apple Store logo

Dnes nejčtenější

.