Zavřít reklamu

Společnost Alza od dnešního dne zahájila prodej elektromobilů značky Tesla. Ty si můžete nyní nakoupit stejně jako kterékoli jiné zboží přímo na eshopu Alza.cz a následně si svůj vůz převezmete v Holešovické prodejně, kde je od dnešního dne také nové nabíjecí místo.

Elektromobily značky Tesla se oproti elektrickým automobilům ostatních značek vyznačují především nesrovnatelně delším dojezdem, vysoce účinnými dobíjecími stanicemi Tesla Supercharger a řadou pokročilých funkcí i služeb s přidanou hodnotou. Jde například o funkci autopilota nebo prodlouženou záruku na vůz, akumulátor i elektromotor. Alza.cz má v současné době k dispozici k prodeji vozidla Tesla S 75D a Tesla X 100D. Další modely budou brzy přibývat.

Pokud jste tedy fanoušci Tesly a máte to do Holešovic blízko, dnes se tam rozhodně vyplatí zajít. Nejen že je Tesla přímo v showroomu Alzy, kde také zůstane, ale množství vozidel je v okolí samotného showroomu a můžete se na ně detailně podívat. Jakmile se vám autíčko zalíbí stačí už jen přes alza.cz objednat horkou novinku.

Tesla02_1_1

Dnes nejčtenější

.