Zavřít reklamu

Tim Cook se ve čtvrtek pochlubil na Twitteru fotkami z turné Massachusetts Institute of Technology, kde má mít dnes zahajovací projev. Dále turné zahrnuje setkání se studenty a schopnost „hledat nové způsoby řešení největších světových výzev“. CEO společnosti Apple nezmiňuje žádné další podrobnosti, ale pochlubil se pouze fotkami, na nichž jsou nápadně umístěné i produkty jako iPhone či MacBook.

„Apple stojí na křižovatce svobodných umění a technologie a my jsme hrdí na to, že můžeme mít mnoho absolventů z MIT v našem týmu,“ řekl v prosinci Tim Cook.

Už v minulosti vedoucí pracovních Applu měli zahajovací projevy. V roce 2015 Tim Cook promluvil na Univerzitě Georga Washingtona, v roce 2005 Steve Jobs měl slavnostní projev na Stanfordu. Dále měl Tim Cook zahajovací projev i na Univerzitě v Aubumu, kde sám studoval.

Tim Cook má červen skutečně nabitý. V pondělí se konala keynote WWDC 2017, potom poskytoval rozhovory pro média a nyní cestoval do Massachusetts. Ještě se zúčastní summitu v Bílém domě, který se koná 19. června. V Bílém domě ho přijme prezidentův syn Jared Kushner.

Tim Cook laugh Apple Store FB

Dnes nejčtenější

.