Zavřít reklamu

Už za pár dní odstartuje konference Worldwide Developers Conference. Apple se už nyní připravuje na velkolepou událost, přičemž začal zdobit McEnery Convention Center v San Jose. Právě v této budově se bude keynote konat. Podle snímků sdílených na Twitteru, konferenční centrum je zdobeno transparenty, vlajkami a dalšími uměleckými díly. Dekorace korespondují s designem původního oznámení, tedy pohled seshora dolů na lidi v barevném oblečení.

Jedna celá strana budovy je pokrytá právě tímto designem, stejně tak i stanice VTA v přední části budovy. Unikátní předlohu vytvořil umělec Geoff McFettridge v Los Angeles.

V letošním roce se bude Worldwide Developers Conference poprvé odehrávat v San Jose, doposud se konference konaly v Moscone Center v San Franciscu. Apple očekává, že se akce zúčastní asi pět tisíc vývojářů a stovky inženýrů Applu, kteří jsou připraveni zodpovědět vývojářům jejich otázky.

Vývojářská konference WWDC se bude konat 5. června v 19:00 hodin místního času. Cupertinská společnost by měla představit iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4, tvOS 11 a několik hardwarových novinek, jako například aktualizované MacBooky, nový iPad či domácí asistentku Siri.

wwdc fb

Dnes nejčtenější

.