Zavřít reklamu

I přesto, že herní značka tom Clancy’s, kterou založil jeden z nejúspěšnějších spisovatelů světa, oslavila již 20 let, ani jedna z her se doposud nepodívala na mobilní zařízení. Původní studio Red Storm Entertainment, které založil sám Tom Clancy, již hry dávno nevydává, ale jeho značka žije dál a to díky Ubisoftu. Celkově se již na světlo světa podívalo několik známých her od strategických stříleček jako je Rainbow Six nebo Ghost Recon, stealth série Splinter Cell, přes strategii EndWar, až po leteckou střílečku H.A.W.X. Všechny tyto hry navíc až na EndWar přinesly série, které žijí do dnes.

Až 21 let po příchodu první hry s přídomkem Tom Clancy’s se však toto jméno dočkalo také mobilní hry, která nese název Tom Clancy’s ShadowBreak a bude dostupná pouze pro mobilní zařízení. Za vývojem hry stojí studio Ubisoft Halifax, které vytvořilo například hry jako je Rocksmith nebo Dance on Broadway. Samotná hra je vlastně sniperským online soubojem, který nabídne skutečné zbraně, různá prostředí a bude založena na rychlém rozhodování, taktickém plánování a hlavně rychlou hratelností, díky které se vám vyplatí hru zapnout i na pár minut. Hráč bude mít k dispozici nejen svoji sniperku, ale také vlastní team, kterému bude dávat příkazy a právě na rozhodování komu dá jaký úkol a koho se rozhodně zastřelit sám bude záležet. Každý zápas v této PVP hře bude trvat pouze tři minuty.

Za vyhrané zápasy získáte herní měnu, za kterou si odemknete lepší zbraně, speciální výstroj a další vychytávky. Ovšem je to hra od Ubisoftu a tak je samozřejmostí, že si herní měnu můžete v rámci mikrotranskací také zakoupit. Hra je již od dnešního dne dostupná v Kanadě a již brzy se objeví také v dalších krajinách. K dispozici je samozřejmě pro operační systémy iOS a Android.

Tom Clancy's ShadowBreak

Dnes nejčtenější

.