Zavřít reklamu

Osobní asistentka Siri dokáže vyhledat jakékoliv informace, například pokud chcete najít hotel, restauraci, benzinku a podobně. Jenže v oblasti prostituce se dostává do úzkých. Jeden muž v Torontu požádal Siri, aby mu vyhledala prostitutky, a ta ho poslala do jednoho baru Little Italy. Nicméně je v tom jeden velký háček, protože majitel tvrdí, že jeho bar není ideálním místem pro vyhledávání společnic.

Spolumajitel baru Alvin Acyapan řekl, že mu od té doby, co podnik otevřel v roce 2016, volají lidé pozdě večer s žádostí o prostitutku. Přitom se nejedná o nevěstinec s lehkými ženami, ale o sportovní bar. „Myslel jsem si, že se jedná o omyl, o vtip nebo že někdo uvedl mé telefonní číslo někde na stránkách schválně,“ vyjádřil se k tomu Alvin v rozhovoru pro Toronto Star.

Dlouho majitelé baru pátrali, proč lidé volají s tím, že se jedná o podnik s prostitutkami. Potom jeden z volajících prozradil, že mu toto číslo nabídla Siri. „Podle mě je to legrační,“ zasmál se tomu Alvin. I když zkusil kontaktovat technickou podporu Apple, stále se nic nezměnilo. Kdykoliv se někdo zeptá Siri na společnici či prostitutku, pošle ho právě do tohoto baru.

siri

Zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.