Zavřít reklamu

VR (virtuální realita) kompatibilní hry rozhodně nejsou nedostatkovým zbožím v App Store, ale najít ty, které jsou skutečně dobré na mobilních zařízeních, je těžším úkolem. I přestože se v App Store nachází celá řada závodních nebo labyrintních her, tak žádnou z nich bych vesměs nedoporučila. V současné době je největším problém takovýchto her omezená hratelnost způsobená zmateným ovládáním nebo mikrotransakcemi, které výrazně omezují váš herní zážitek a to do takové míry, že se s hrou nechcete dále zabývat. I přesto se zde nachází několik her, které za to opravdu stojí a na ty se ve článku podíváme. 

VR Sniper
Zcela se ponořte do 3D/360 hry s VR sluchátky s mikrofonem (Google Cardboard, Fibrum, Dive, Homido, Zeiss One, Beenoculus, Colorcross, AirVR, …) a zachraňte pouštní města před teroristy. Pravidla hry jsou naprosto jednoduchá. Podívejte se okolo sebe ze své polohy a najděte teroristy. Usilujte o tři sekundy (zavřete pravé oko pro dokonalé zaměření) a voila! Jste umístěni na horní části střechy a je třeba sejmout vojáky, kteří se nacházejí okolo vás. Chcete-li uspět, tak vše, co potřebujete je stabilní pohled a oči na stopkách. Tato hra může být hrána bez VR, ale každopádně se velká obrazovka a pevné ruce důrazně doporučují. První verze je pro vyzkoušení zdarma.

[appbox appstore id987112935]

[appbox appstore id975875615]

VR Noir
V této hře se stanete Veronicou Coltrane. Veronika je soukromý detektiv a je nucená vzít práci kvůli penězům. Budete plnit přání svého klienta a překročíte určité hranici? VR Noir je průkopnickým krokem vpřed ve filmovém vyprávění a pohlcující hratelnosti. VR Noir je skvělým příkladem toho, jak virtuální realita změní televizi.

[appbox appstore id1116879921]

Haunted Rooms
Haunted Rooms je VR úniková hra, ve které přímo skočíte do vzrušujícího životního prožitku. Právě jste se probudili do tmavého, izolovaného pokoje. Žádné vzpomínky, žádné stopy. Proč jste tady a co se vám vlastně stalo? Rozpleťte zlověstné spiknutí tím, že utečete z místnosti do.. místnosti. Tato hra spojuje děsivý hororový zážitek s únikovou hrou a příběhem, který se bude vyvíjet, jak si budete postupně získávat přístup (zdarma) do nových epizod. Brzy je zcela jasné, že jste uvězněni ve strašidelném domě, kde straší ztracené duše, které hledají cestu ke svobodě. Pokud máte rádi děsivé, hororové hry a chcete to naplno zažít ve virtuální realitě, tak vyzkoušejte tuto hru. Hra je hratelná ve VR (Google Cardboard) a normálním dotykem (bez nutností sluchátek).

[appbox appstore id1172884808]

Sisters
Sám se vydejte do děsivé chaty notoricky známého vraha dětí Rustina Parra. Pozemek je místem nejstrašnějších a nevyslovitelných událostí z celé prokleté historie města Burkittsville. Buďte opatrní při prohlížení, jelikož něco vás tady doopravdy nechce. Zažijte skutečný hororový prožitek, který byl vytvořen pro mobilní virtuální realitu. Hráči sledují hrůzu, která se odehrává okolo nich s pohlcujícím 360 ° rozhledem.

[appbox appstore id957212695]

Within – VR
Objevte ten nejlepší obsah VR od nejlepších světových tvůrců VR – vše v jediné aplikaci. Od poutavých příběhů, které jsou zasazeny do světů vytvořených čistou představivostí až po dokumentární, které vás vtáhnou víc, než kdy předtím. Within přináší prémiové příběhy založené na pohlcujícím obsahu v různých žánrech.

[appbox appstore id959327054]

VR Thrills: Roller Coaster 360
Hra nabízí mnohonásobné VR jízdy na Roller Coaster. Prožijte si (téměř vlastní kůži) pro někoho zajímavé nebo děsivé jízdy na horské dráze.

[appbox appstore id1183856228]

GoPro VR
Vyzkoušejte si poprvé základní skoky, zhlédněte koncert přímo ze pódia, sledujte vytváření filmu s průvodcem – s GoPRO VR, můžete proměnit váš iPhone na zařízení VR a být uprostřed dění. Sledujte ohromující 360 stupňová videa na vašem iPhonu. Máte VR sluchátka? Využijte je spolu se svým telefonem a získejte ultimátní zážitek.

[appbox appstore id1083581826]

Discovery VR
Discovery VR nabízí novou cestu, jak poznávat náš svět. Discovery byla vždy o jízdě plné zvědavosti – objevování nových míst, znaků a nápadů. Virtuální realita nám přináší novou příležitost, jak sdělit tyto druhy příběhů, ponoří vás do zážitků jako nikdy předtím. Aplikace nabízí exkluzivní obsah oblíbených pořadů – Gold Rush (Zlatá horečka), Survivorman a Bořiči Mýtů. Prožijte si dobrodružství z neuvěřitelných úhlů kameru (surfování, freebording a další). Podvodní zkoumání lodních vraků stejné jako u žraloků, tipy a triky na přežití a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1030815031]

apple-vr-fb

Zdroj:iDownloadBlog

Dnes nejčtenější

.