Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Path on
Nyní mohou vaše fotografie obsahovat jakákoliv slova s aplikací Path On. Použijte různé bláznivé fonty a vyzdobte své snímky slovy, hesly, citáty a sdílejte je se svými přáteli. Nemusíte se bát jakýchkoliv omezení, napište co chcete a kam chcete. Aplikace vám také umožní nakreslit čáru vaším prstem a váš text se objeví přesně podél vámi nakreslené čáry. Path on také nabízí jednoduché tvary jako kruh, čtverec či spirála.

[appbox appstore id596696015 oldprice=“1,99€“]

Ruler Box
Užitečná aplikace, která vám zobrazí na displeji pravítko, podle kterého můžete něco rychle změřit. Samozřejmě Ruler Box nabízí několik typů pravítek a jiných nástrojů pro měření. Nechybí ani podpora pro iPhone 6s a 6s Plus.

[appbox appstore id550123808 oldprice=“0,99€“]

Epica Pro
Chtěli jste někdy vytvořit zábavnou/zajímavou fotografii s nějakým efektem? V případě, že na to nechcete jít přes Photoshop, tak vám pomůže Epica Pro. Aplikace nabízí nové pózy, speciální efekty a nové scény. Během sekundy se můžete stát iluzionistou nebo čímkoliv jiným – záleží čistě na vaší fantazii.

[appbox appstore id857717118 oldprice=“1,99€“]

Pin Points
Chcete vědět, jak daleko jste od Jižního pólu? Chcete si naplánovat vaší příští dovolenou a předem si určit, která místa chcete navštívit a dozvědět se vzdálenost mezi nimi? Nebo prostě chcete vědět, jak jsou od sebe vzdálena dvě města? Pin Points vám rychle a snadno změří vzdálenost mezi dvěma body vašeho výběru.

[appbox appstore id917206861 oldprice=“1,99€“]

5coins
5coins je aplikací, která vám přehledně zodpoví otázku, jak moc utrácíte své peníze. 5coins je prostou aplikací pro monitorování vašich denních výdajů. 5coins není zbytečně přeplácanou aplikací, ve které se ztrácíte v jednotlivých funkcích, zaměřuje se pouze na vaše výdaje. 5coins podporuje iCloud.

[appbox appstore id572886919 oldprice=“1,99€“]

Musica
Musica je zajímavou alternativou pro každého, kdo by upřednostnil jiný hudební přehrávač než iOS nabízí. Musica je kreativní a jednoduchou aplikací, která vám pomůže se soustředit na hudbu a nevyrušuje vás žádnými reklamami. Pro využívání aplikaci si nemusíte zakládat žádný účet.

[appbox appstore id1176813964 oldprice=“1,99€“]

PhotoTangler
Díky této zajímavé fotoaplikaci můžete vytvářet nejrůznější fotokoláže z vašich snímků. Nejlepší na PhotoTangler je to, že budete moct všechny části koláže přizpůsobit přesně podle vašich představ.

[appbox appstore id422301314 oldprice=“2,99€“]

Shock-X.
Shock-X. je vesmírnou papírovou střílečkou. Utkejte se s různorodými soupeři a neustále zvyšujte své scóre. Pohybujte svou papírovou vesmírnou lodí za pomocí prstů a objevujte krásy papírového vesmíru. V průběhu hry budete objevovat nové zbraně, nové nepřátele i nové předměty. První verze je pro iOS zařízení a druhá pouze pro iPad.

[appbox appstore id561944885 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id567980281 oldprice=“1,99€“]

Cardinal Land
Cardinal Land je originální geometrická puzzle hra se vzdělávacím záměrem. Vaším úkolem je spojit barevné kusy odlišných tvarů do zvířecích obrázků. Ale musíte si pospíšit, jelikož pokud chcete získat všechny hvězdy, tak musíte dokončit úkol do 30 sekund. Ze začátku to vypadá opravdu jednoduše, ale s rostoucí úrovní uvidíte sami.. Cardinal Land nabízí sedm kontinentů a více než 80 unikátních levelů s krásnými zvířaty a další levely budou přibývat.

[appbox appstore id1063165813 oldprice=“0,99€“]

newapps pexels-photo-199021

Dnes nejčtenější

.