Zavřít reklamu

Pokud hledáte netradiční a na první pohled zajímavý obal na iPhone, pak je Prodigee Treasure tím, který vás stoprocentně zaujme. Jedná se o obal jenž kryje nejen záda, ale také všechny boky telefonu, dává vyniknout jeho designu a přitom přináší netradiční design, jenž zaujme každou vaši kamarádku.

Samotný obal je jak jinak než z plastu, který je po celém obvodu telefonu a kryje i tlačítka pro změnu hlasitosti, která s nasazeným krytem musíte mačkat o něco silněji než bez něj. Výřezy jsou pak pro tlačítko změny režimu vyzvánění, reproduktor, mikrofon, Lightning konektor a samozřejmě na zadní straně, která je transparentní také pro fotoaparát, druhý mikrofon a blesk. Obal příliš nepřesahuje přes displej, takže není problém použít ochrannou fólii nebo sklo. Plastový rámeček který obklopuje tělo telefonu je poměrně pevný a ochrání nejen před nějakým tím škrábnutím nebo ťukancem, ale zvládne dle mého názoru i takové ty drobnější pády z pár desítek centimetrů.

To nejdůležitější, čím obaly vynikají se ukrývá na jejich zadní straně, která chrání záda samotného telefonu. Do průhledného plexiskla jsou totiž zapuštěny zlaté, platinové, stříbrné nebo rose gold „lupínky“ které vypadají, jako by vám do obalu skutečně někdo nastrouhal zlatou cihličku. Lupínky sice nepvyčnívají z těla obal, ale když po nich přejedete prstem, některé z nich cítíte. Obal se díky tomu skvěle drží a neklouže ani když máte zpocené ruce. To stejné platí i z vnitřní strany, kdy obal skvěle lícuje s tělem iPhonu a drží naprosto pevně bez jakéhokoli drobného pohybu.

Pokud tedy máte ráda třpytivé věci nebo chcete nový módní doplněk ke své kabelce, je tento obal tím pravým, díky kterému rozhodně zaujmete nejen své kamarádky. Navíc nijak neomezuje v používání telefonu, příjemně se drží a je skutečně kvalitní.

  • Obaly Prodigee Treasure si můžete zakoupit ve variantách Silver, Rose Gold, PlatinumGold na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2

Dnes nejčtenější

.