Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Lámete si hlavu, čím potěšit své blízké pod stromečkem? Pokud patří mezi vyznavače zdravého životního stylu a fanoušky pohybu, máme pro vás pár tipů. Jestli jsou navíc příznivci moderních technologií, máte vyhráno na plné čáře.

Snad v žádné domácnosti nesmí chybět osobní váha. Pro některé však může být úhlavním nepřítelem v boji s přebytečnými kily. Věřte, že s našimi tipy půjdou kila dolů a hubnutí bude radost. Osobní váhy dnes už totiž neukazují jen vaši hmotnost, ale prozradí vám i další údaje – například kolik procent vody, tuků a svalů tvoří vaše tělo. Váha Runtastic Libra dokáže změřit i spálené kalorie, Fitbit Aria zase vypočítá vaše BMI. Chytré jsou nejen v tom, že dokáží tyto údaje zjistit, ale můžete je propojit s aplikací v telefonu nebo počítači a vytvářet si tak různé statistiky a sledovat změny. A to nejen u sebe, ale i u svých blízkých. Chytré osobní váhy si totiž dokážou zapamatovat a rozpoznat až osm různých osob.

fb201b-eu_02

 

Trendem posledních let jsou také různé fitness náramkyhodinky, které umí sledovat vaši aktivitu. Například náramek Fitbit Charge 2 neustále měří tepovou frekvenci a je skvělým designovým doplňkem během celého dne. Umí měřit počet kroků, vystoupaná patra, spálené kalorie, spánek a sportovní aktivity. Fitbit Charge 2 je určen pro náročnější uživatele, kteří touží mít na displeji náramku zobrazeny i další údaje, jako jsou příchozí hovory a sms, a to díky bezdrátovému propojení s mobilním telefonem. Runtastic Orbit patří do levnější cenové kategorie a poskytuje cenné informace o počtu kroků, vzdálenosti, spálených kaloriích, čase, době spánku a jeho fázích. U obou dvou náramků se můžete nechat budit tichým alarmem pomocí vibrací.

Chytré náramky najdete i v  provedení hodinek, budou tak působit méně nápadně a zároveň doladí váš celkový outfit. Fitness hodinky Runtastic Moment Fun reprezentují tradiční styl hodinek s kulatým ciferníkem a ručičkami. Jejich baterie vydrží na jedno nabití půl roku a přístroj bude sledovat spálené kalorie, dobu spánku, aktivní minuty a počet kroků. Moderním a extravagantním designem se může pochlubit model chytrých hodinek Fitbit Blaze, který padne do oka zejména mužům. Ty jistě nadchnou i pokročilé funkce, jako je snímání srdečního tepu a GPS polohy či možnost měnit si barevné náramky podle nálady. Jak u fitness náramků, tak i u hodinek je samozřejmostí propojení s mobilem a počítačem, kde můžete podobně jako u osobních vah sledovat svoji aktivitu, vytvářet statistiky, své cíle, porovnávat a soupeřit s přáteli a mnoho dalšího.

fb502gmbkl-eu_08
Skvělým pomocníkem při tréninku může být také hrudní pás Runtastic Heart Rate Combo Monitor, který váží pouhých 89 gramů a pomocí bluetooth přenáší do aplikace v mobilu údaje o tepové frekvenci. Jeho výhodou je, že pracuje i na frekvenci 5,3 kHz, díky níž umí komunikovat s kardio stroji ve fitness centrech.

runbt1_02

Bojíte-li se, že byste se výběrem chytrého zařízení netrefili do vkusu obdarovaného, můžete mu koupit třeba nějaké pouzdro nebo ledvinku na běhání, které během sportovních aktivit ochrání telefon před pádem a poškrábáním. Cyklisté pak ocení držák telefonu na kolo Quad Lock s unikátním zamykacím systém Twist and Go, díky němuž snadno upevníte mobil na řídítka a budete mít jistotu, že po celou dobu zůstane v bezpečí, a přitom po ruce.

qlk-bke-i7-2_03

A na závěr pro vás máme tip na dárek, který se bude líbit nejen sportovcům, ale i těm největším lenochům – bezdrátová sluchátka. Bluetooth sluchátka CEL-TEC BS4 Sport přijdou vhod zejména těm, kteří chvíli neposedí. Skvěle totiž sedí na hlavě a zůstanou na svém místě i během různých aktivit. Je v nich zabudovaný mikrofon, takže je lze využít jako handsfree zařízení. Milovníci dobrého zvuku pak ocení model CELTEC F5A Active Noise, který umí odfiltrovat okolní zvuky, jako je nepříjemný hluk v letadle, autobuse nebo na ulici.

  • Další inspiraci na dárky nejen pro sportovně založené najdete například v e-shopu www.kabelmanie.cz.
fb406pms-eu_04

 

 

Dnes nejčtenější

.