Zavřít reklamu

Apple Campus 2 se tu obvykle objevuje z počátku každého měsíce, kdy se na webu objeví nové snímky, zachycující progres ve výstavbě celého obřího komplexu. Poslední záběry jsou stále ještě poměrně čerstvé a můžete si je prohlédnout zde. Zatím se nám však Apple Campus 2 ukázal pouze z venku, do vnitřních prostor jsme se zatím příliš detailně podívat nemohli. Dnes se ovšem na webu objevily nové fotografie, na kterých je vnitřní prostor také částečně zobrazen. Můžete se na ně podívat níže v článku.

Nové snímky pochází přímo od Applu a o jejich zveřejnění se postaral francouzský server MacGeneration. Na snímcích je detailně znázorněn aktuální průběh stavby, včetně několika velmi zajímavých interierových fotografií. Apple Campus 2 se staví zhruba dva roky a původní plány počítaly a tím, že bude hotový do konce letošního roku. To se ovšem, jak již všichni dlouho víme, nestane, jelikož celý projekt nabral zhruba dvouměsíční skluz.

Finální dokončení by ovšem i tak nemělo být příliš vzdálené. Práce na samotných budovách by měly skončit ještě v průběhu prvního čtvrtletí příštího roku. První zaměstnanci by se měli do Campusu stěhovat již krátce po novém roce. Nejdéle na celém projektu potrvají venkovní práce a úpravy terénu. Ty se protáhnou až do poloviny příštího roku.

campus-2

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.