Zavřít reklamu

O nové knize Designed by Apple in California už četl asi každý náš čtenář. Kniha ukazuje 20 let vývoje Apple produktů od prvního iMacu z roku 1998 až po Apple Pencil z roku 2015 a je v ní k nalezení 450 fotografií nových i starých produktů, a tak kromě iMacu a stylusu od Applu v ní narazíte na první iPhone, iPod nebo Apple Watch.

Designed by Apple in California je poměrně drahý dárek a to i pro nadšeného sběratele. Je ovšem jasné, že ti nejvěrnější si ji i přes vysokou částku zakoupí. Kniha se prodává ve dvou velikostech, přičemž menší verze (260 x 324 mm) stojí 199 € (cca 5400 Kč) a větší verze (330 x 413 mm) stojí 299 € (8 100 Kč). Dostupná je v několika vybraných Apple Storech a v několika zemích také na apple.com. U nás se bohužel neprodává.

Pokud si ji tedy chcete prohlédnout, nezbývá vám v současné nic jiného, než zavítat na YouTube. A právě tam se totiž před pár dny objevilo video od DetroitBORG, který si zakoupil obě zmíněné verze a ukáže vám knihu na videu skutečně stránku po stránce. Pokud tedy uvažujete o koupi a nevíte, zda-li se vyplatí za ní dávat tak vysokou částku, tak doporučuji nejprve mrknout na video níže. To samé samozřejmě platí i pro všechny, kterým přijde kniha zbytečně drahá, ale rádi by si ji prohlédli.

designed-by-apple-in-california-iphone-fb

Dnes nejčtenější

.