Zavřít reklamu

Minulý týden jsme vás informovali, že český prodejce iPouzdro, který nabízí tunu příslušenství pro produkty od Applu, spustil ve svém internetovém obchodě Black Friday. Nyní na černý pátek navazuje dalšími slevovou akcí – Cyber Monday. Ve slevě jsou všechny produkty, které byly zlevněné i na Black Friday, ale přibylo k nim přibližně dalších 50 položek. Celkově je v až 89% slevě přesně 150 produktů. Vybírat můžete mezi powerbankami, selfie tyčemi, držáky do aut, Lightning kabely, nabíječkami, sluchátky, fóliemi a hlavně obaly pro iPhone.

Stále můžete pořídit 2A Lightning nabíječku pro iPhone a iPad s certifikací MFI, která nabije váš iPhone rychleji než nabíječka od Applu a jejíž cena padla na 199 Kč (původně 549 Kč). Ve slevě pořád najdete i 2ks ochranné antireflexní fólie pro iPhone 6/6S, kterou zakoupíte za 99 Kč (původně 249 Kč), nebo pak také bluetooth selfie tyč za 199 Kč (původně 599 Kč).

Nejprodávanějším produktem v rámci akce je metrový Lightning kabel od Hoco jen za 99 Kč (původně 249 Kč) a pak univerzální držák pro iPhone do mřížky auta za 199 Kč (původně 499 Kč). Nově je například v akci průhledný a zároveň odolný obal pro iPhone 6/6S, který stojí jen 99 Kč (původně 399 Kč).

Pokud plánujete zakoupit více položek v akci, pak vás potěší, že pro vás, jako pro naše čtenáře, máme dopravu zdarma při nákupu nad 500 Kč. Stačí jen při objednávce zadat následující kód: cmlsa2016. Akční ceny a doprava platí do středy 30. 11. 2016.

  • Kompletní nabídku produktů ve slevě si můžete na iPouzdro.cz prohlédnout přímo zde
cyber-monday-fb

Dnes nejčtenější

.