Zavřít reklamu

Black Friday je v České republice v plném proudu, ale proč nenahlédnout i za naše hranice? Německý Amazon totiž nabízí mnohdy mnohem lákavější slevy a dobrou zprávou je, že je mohou využít i zákazníci z České republiky. Na německém Amazonu totiž může nakoupit z ČR v podstatě každý, stačí jen vlastnit platební kartu, pomocí které nákup uhradíte a je to, produkt vám na poštu dorazí s jistotou ještě do Vánoc.

Navíc Amazon nedávno přišel se skvělou novinkou a tou je doprava do České republiky. Má to ale samozřejmě jeden háček, německý Amazon vám nepošle zdarma jen tak něco, ale až nákup, který bude mít hodnotu 39 € a vyšší, což je v přepočtu cca 1054 Kč. Utratit ale takovou částku na Amazonu není vůbec problém, dokonce ani pro fanoušky Apple produktů.

Černý pátek na Amazonu se jmenuje Cyber Monday. Ten by měl oficiálně přijít až po Black Friday, ale dnes už se na to moc nehraje, slevy bývají stejně celý týden a liší se tak skutečně jen názvem. Amazon v rámci akce Cyber Monday nabízí opravdu tunu produktů, že je v podstatě nemožné si vše za jeden večer prohlédnout.  Nás fanoušky Applu ale budou zajímat především zlevněné produkty s nakousnutým jablkem. noho není, ale možná si někdo z vás přijde na své. V drtivé většině případů jsou ve slevě především různé obaly a další příslušenství k iPhonu, iPadu a Macu.

Za zmínku rozhodně stojí 42mm Apple Watch z nerezové oceli ve Space Black variantě s černým sportovním páskem, jejichž cena klesla na slušných 319 eur, což je v přepočtu přibližně 8620 Kč. Bohužel se ale jedná o jeden z produktů, který vám Amazon do ČR nepošle. Pokud ale o hodinky za lákavou cenu opravdu stojíte, můžete si je objednat přes mailboxde.cz.

Amazon má ve své nabídce dnes již stařičký iPhone 4, a to za zajímavou cenu 99 eur (2675 Kč). Pro někoho je to jistě již historické zařízení, nenáročným uživatelům ale ještě může dobře posloužit a jako vánoční dárek pro rodiče, kteří mají ještě tlačítkový telefon, by udělal i radost.

Pro fanoušky Applu je pak v nabídce už jen příslušenství. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit například Logitech MX Anywhere 2 pro Mac, kterou používám již téměř rok a je opravdu skvělá. Dále by se vám mohl hodit flashk disk SanDisk iXpand do Lightning portu na iPhonu a iPadu, řemínek pro Apple Watch z nerezové oceli nebo třeba čisté průhledný obal pro iPhone 7 v přepočtu za 151 Kč.

cyber-mondy-amazon

Dnes nejčtenější

.