Zavřít reklamu

Pokud máte nějaký problém s Apple zařízením, máte několik možností, jak se s tím vypořádat. Buď požádáte nějakého zdatnějšího kamaráda o pomoc, nebo se obrátíte na nějaké internetové fórum nebo web, nebo zkontaktujete oficiální podporu společnosti Apple. Stránky podpory má Apple velice dobře udělané a každý zde najde to, co hledá. Vypadá to, že nyní Apple tuto funkcionalitu přesouvá přímo do svých zařízení. V nizozemském App Store se totiž objevila aplikace Apple Support, která vám do vašeho iOS zařízení přenese veškeré funkce online podpory, jako jsou k dispozici na webu. 

V současné době to vypadá, že tuto novinku Apple zatím testuje. Vydání pouze v Nizozemsku si nejde jinak vysvětlit. Design aplikace je téměř shodný s layoutem webu podpory. Po přihlášení si v seznamu vyberete zařízení, se kterým máte problém a následně se již proklikáváte několika specifickými volbami podle toho, co máte za problém a jaké hledáte řešení.

V rámci aplikace můžete přímo komunikovat s někým z podpory, nebo si můžete domluvit schůzku v Genius Baru. Vedle těchto funkcí si můžete také prohlížet stav aktuálních reklamací, či prohlížet veškeré minulé servisní úkony. Uvidíme tedy, jestli toto limitované vydání opravdu znamená omezené testování. Takovouto aplikaci by zcela jistě uvítalo spoustu uživatelů.

applesupportapp-800x470
apple-support-fb

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.