Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Gif Me!
Skvělá aplikace na vytváření a sdílení krátkých videí ve formě GIFu či MP4. Aplikace také nabízí různé filtry, rámečky či možnost psát text do animací. Sdílejte své výtvory na sociálních sítích či je rozesílejte emailem.

[appbox appstore id992836853 oldprice=“1,99€“]

Simpler Contacts Pro
Tato aplikace se hodí zejména v případě, kdy si chcete pročistit a protřídit kontakty. Simpler Contacts Pro je velice oblíbená aplikace s více než 1,5 miliony uživatelů, která nabízí spojení kontaktů, jejich pokročilé prohledávání, odesílání zpráv a emailů několika kontaktům najednou a mnoho dalších funkcí.

[appbox appstore id476148613 oldprice=“4,99€“]

Sketch Me!
Sketch Me! promění vaše fotografie v kreslený či komiksový obrázek během jednoho kliknutí. Aplikace nabízí 19 efektů a možnost sdílet s vašimi přáteli prostřednictvím Facebooku, Twitteru, Flickeru, Tumblru či emailu.

[appbox appstore id592986685 oldprice=“1,99€“]

PommeStickers
Pomedo je nevinná kachnička, která k smrti miluje zelené jablko. S Pomedo si užijete mnoho zábavných chatů se svými blízkými.

[appbox appstore id1155078967 oldprice=“0,99€“]

Scientific
Potřebovali byste na svém iPhonu či iPadu vědeckou kalkulačku? Scientific je v tom případě jasnou volbou. Aplikace propojuje spolehlivost a jednoduchost použití klasických vědeckých kalkulaček.

[appbox appstore id1141551797 oldprice=“0,99€“]

BlackCam
BlackCam vám pomůže vytvořit strhující černobílé fotografie, které zaujmou každého. Aplikace je velmi snadno použitelná, nabízí různé filtry, které se ukazují na obrazovce v momentě, kdy fotíte.

[appbox appstore id943901190 oldprice=“1,99€“]

Easy Spending
Díky této aplikaci okamžitě zjistíte, jakým směrem jdou vaše peníze a lehce tak můžete převzít kontrolu nad svými financemi. Easy Spending Expense je prostou a efektivní aplikací, která funguje jako denní správce vašich výdajů. Aplikace nabízí možnost monitorovat výdaje i příjmy a ochranu za pomocí hesla. Aplikace vám také umožní nastavit si měsíční připomínání zaplacení účtů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id437238261 oldprice=“1,99€“]

Hiversaires
Hiversaires je tajemnou point & click adventurou ve světě, kde není žádný text. Budete se bát?

[appbox appstore id630992348 oldprice=“1,99€“]

Tesla Wars
Shromažděte všechno své strategické myšlení a všechny své rychlé reakce, abyste dokázali odrazit nekonečné útoky nelítostných nepřátel vyzbrojených motorovými pilami, palivovými nádržemi a raketami. Najděte tu nejlepší taktiku, abyste mohli shromažďovat své úspěchy a odměňovat se penězi. První verze je pro všechna iOS zařízení a verze druhá je pouze pro iPad.

[appbox appstore id368972957 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id365616904 oldprice=“0,99€“]

Tesla Wars – II
Ochraňte planetu za pomocí Tesla Tower. Konstruujte zbraně, odemkněte unikátní speciální útoky, vylepšete věž a mnoho dalšího zajímavých prvků. Vyrobte reálnou elektrickou nestvůru, která smete vše, co se jí připlete do cesty. Nenechejte malé černé lidi zotročit celý vesmír.

[appbox appstore id843753583 oldprice=“0,99€“]

apps iphone_6s-1920x1080

Dnes nejčtenější

.